Porta Bella Vita logo

Wedding expo látogatóinak kérésére új ajánlatunk

Missziónk

Ajánlatainkat, amelyek eredetileg kizárólag  az esküvőkiállítás napjaira voltak érvényesek,a helyszínen elhangzott kéréseknek megfelelően meghosszabbítottuk január 31-ig!

Megfontoltuk, és úgy döntöttünk, figyelembe kell vennünk, hogy a nagy sikerű, nyüzsgő hangulatú, sok izgalmas információval, látványos  kiállítói standdal berendezett kiállítás alatt döntést hozni nehéz, és a számunkra örömöt okozó nagy érdeklődés miatt részletes tájékoztatást adni sem volt módunk.

Ezért kedves Menyasszonyok, Vőlegények, Örömanyák, Örömapák és Násznép, ígéretünk szerint a kiállítás után a honlapunkra is felhelyezzük  helyszíni ajánlatainkat, hogy kedvükre böngészhessék, és január 31-ig választhassanak közülük!

További izgalmas készülődést kívánunk a nagy napra!


A Porta Bella Vita csapata

img-0053-a-cmscrop

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre