Yvoire ® hyaluronsavas feltöltés kedvezménnyel

Yvoire arccal cmscrop

Yvoire® hyaluronsavas feltöltés napok

Legyen szó akár a mosolyránc elsimításról, vagy az arc kontúrjának helyreállításáról, akár jelentősebb volumenpótlásról, vagy az ajak fiatalításáról, korrekciójáról vagy dúsabbá tételéről, az Yvoire® hyaluronsavas feltöltés azonnali, látványos eredményt hoz.

Az LG Chem feltöltőanyagával végzett kezelések most rendkívül kedvezményesen vehető igénybe JÚNIUS 7-ig, a szabad időpontok függvényében.

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK

Ránc-, ajak-  és arcfeltöltés

– 1 ml Yvoire ® töltőanyagra 15 % kedvezmény

– 2. (második) ml Yvoire ® töltőanyagra 20 % kedvezmény 

– 3. ( harmadik)ml Yvoire ® töltőanyagra 20 % kedvezményt 

– minden további milliliter 25 % kedvezmény

( Kedvezményes ár így Yvoire® hyaluronsavval a felhasznált anyagmennyiségtől függően: 1 ml 51.000.- , 2 ml 99.000.-Ft, 3 ml 147.000.- Ft . Amennyiben ezen felül szükséges (pl. ajak) , minden további milliliter 33.000.- Ft. )

Beauty Club Blogunkban olvashat részletesen ARCFIATALÍTÓ FELTÖLTÉSEKRŐL.

Várjuk szeretettel! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre