BIOJUVE™

BIOJUVE

A BIOJUVE™ a bőrápolás élvonalában áll, egy átfogó kezelési rendszerrel. A bőr és annak mikrobiomjának teljes körű gondozását célozza meg. A BIOJUVE™ kezelési rendje egy könnyen alkalmazható, klinikailag igazolt helyi kezelés, amely javítja a bőr egészségét mind a felszínen, mind mélyebb rétegeiben.

A genetikai adottságok, a környezeti hatások, a smink, az öregedés, a kórokozók és más tényezők megzavarhatják a bőr mikrobiomjának egyensúlyát, ami felgyorsíthatja az öregedés jeleinek megjelenését. Most egyedülálló lehetőség kínálkozik: a bőr saját mikroorganizmusai, mint például bizonyos C. acnes törzsek, képesek helyreállítani és fiatalítani a bőr mikrobiomját.

MI A BIOJUVE™?

A BIOJUVE egyedülálló és klinikailag igazolt élő mikrobatechnológiát alkalmaz, amely a C. acnes defendens alfajának élő törzseit használja a bőr egészségének optimalizálására, különböző öregedésgátló bőrproblémák kezelésére.

HOGYAN MŰKÖDIK A BIOJUVE™ ?

A BIOJUVE működését a szabadalmaztatott Xycrobe™ technológia biztosítja, amely élő törzsekre épül. Ezek a mikrobiális „erőművek” természetes módon állítanak elő és juttatnak a bőrbe hatékony Bioessentials™ anyagokat, mint például fehérjéket, polipeptideket és antioxidánsokat.

A Xycrobes a bőr felszínén és a szőrtüszők mélyén is megtelepednek és aktívak maradnak. Ennek következtében 24 órán át támogatják a bőr egészségét és vitalitását.

További információk

Ha többet szeretne megtudni a BIOJUVE tudományos hátteréről, tekintse meg a Journal of Cosmetic Dermatology című folyóiratban nemrégiben megjelent klinikai tanulmányt, amelyet itt érhet el.

EREDMÉNYEK

A BIOJUVE klinikai vizsgálatok szerint jelentős javulást eredményez a bőr textúrájában, tónusában, finom vonalaiban, ráncaiban és a napkárosodás jeleiben, már egy hét alatt.* 

BioJuve 1

Bal oldali kép az XYCM42 kezelési séma kiindulási állapotában (B) és 1., 4. és 8. hetében (W1, W4 és W8). Az erythema klinikailag látható jelentős javulását figyelték meg.

Forrás: Journal of Cosmetic Dermatology / Characterization of a live Cutibacterium acnes subspecies defendens strain XYCM42 and clinical assessment as a topical regimen for general skin health and cosmesis

A kiindulás és a 8. héten (W8) készültek XYCM42 kezelési rend alkalmazásával, ami a pigmentált elváltozások, az általános bőrtónus, a textúra, a tisztaság és a ráncok javulását mutatja.

Forrás: Journal of Cosmetic Dermatology / Characterization of a live Cutibacterium acnes subspecies defendens strain XYCM42 and clinical assessment as a topical regimen for general skin health and cosmesis

jocd15510 fig 0014 m

*Az eredmények egyénenként változhatnak.

A BIOJUVE™ Használata

A Xycrobe technológia hatékony bioesszenciális anyagokat biztosít a nap 24 órájában. Ilyenek a
fehérjék, zsírsavak, polipeptidek és antioxidánsok. Ezek hozzájárulnak az egészséges
bőrkörnyezet fenntartásához, az oxidatív srtessz elleni küzdelemhez. Elősegítik a bőr megfelelő
hidratálását, nyugtatják, csökkentik a bőrpír megjelenését és segítenek egyensúlyban tartani a
faggyútermelést.

ESTE

  1. lépés – Kondicionáló arclemosó
  2. lépés – Living Biome Essentials szérum
  3. lépés – Aktiváló permet

REGGEL

  1. lépés – Kondicionáló arclemosó
  2. lépés – Biome Support Complex
  3. lépés – Hidratáló krém (normál /száraz vagy normál /zsíros bőrre)
  4. lépés – Fényvédő

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre