Dermastir Luxury kozmetikumok

Dermastir kozmetikumok

A Dermastir kozmetikumok a a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dekorkozmetikum gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, vámpírterápiás, és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és a kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan „airless”, azzal légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem a levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Az Alta Care Laboratories vállalat a „szérum háza” („House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak és népszerűek a Vendégek körében.

Hol vásárolhatja meg a Dermastir termékeket?

A termékekekt klinikánkon és webshopunkbn is megváárolhatja.

Dermastir Luxury termék rendelés, vásárlás online

Kattintson a Shopban való böngészéshez:

Img 1957

Professzionális kezelések Dermastir Luxury kozmetikumokkal

Klinikánkon elérhetőek az otthoni bőrápoláshoz szükséges luxustermékek mellett a Dermastir professzionális bőrkezelései is.

Dermastir termékek

Dermastir Luxury Kaviár Nappali krém

Nappali krem

A Dermastir Caviar nappali krém speciális, légmentesen záródó csomagolást kapott, mely megóvja a benne lévő aktív hatóanyagokat. A bőrt intenzíven tápláló kaviár hatóanyag fényvédő faktort is tartalmaz (SPF 30+), hogy megelőzze az idő előtti ráncok kialakulását. Minden bőrtípusra és minden korosztály számára ajánlott. Az aktív hatóanyagok révén a megfelelő mértékben hidratálja a bőrt, és helyreállítja annak megfelelő működését, miközben megvédi a káros környezeti ártalmaktól.

A Dermastir Caviar nappali krém (SPF 30+) fő összetevője egy innovatív, az Alta Care Laboratoires által kifejlesztett kaviáros hatóanyag, emellett pedig értékes növényi-kivonatokat, vitaminokat, antioxidánsokat, aminosavakat és kollagént tartalmaz. A fejlesztés során az AltaCare Laboratoires számára az volt a fő szempont, hogy olyan készítményt alkossanak meg, mely minden szezonban, minden körülmények között megóvja az arcbőrt a környezeti ártalmaktól. A Dermastir készítményei mind légmentesen záródó („airless”) tégelyekben kerülnek forgalomba, így garantálva a hatóanyagok kiváló állapotát. A kaviár egy luxus hatóanyag, mely sejt szinten képes javítani a bőr állapotán. A kaviár rendkívül érzékeny az oxidációra, ezért mindenképpen légmentes körülmények között kell tárolni egészen addig a pillanatig, míg végül a bőrrel érintkezik.

(A Dermastir készítmények egyedülálló, légmentesen záródó tégelyben kaphatók. Nyomós adagolója segítségével a krém és a hatóanyagok biztosan védve vannak a levegővel és egyéb szennyeződésekkel szemben.)

Alkalmazás:

A krémet finoman masszírozzuk az arc és a nyak bőrébe a szemkörnyék kihagyásával, míg az teljesen be nem szívódik. Naponta egy-kétszer ajánlott az alkalmazása.

Dermastir Luxury Kaviár éjszakai krém

Ejszakai krem

A Dermastir Caviar az AltaCare Laboratoires innovatív fejlesztése, egy sokoldalú, speciális éjszakai bőrápoló készítmény: amellett, hogy újradefiniálja az arcbőr textúráját és eltűnteti az apróbb ráncokat, felveszi a harcot a mélyebb ráncokkal szemben is.

Ez a különleges készítmény értékes, tápláló kaviár kivonatot tartalmaz, melyet további méregtelenítő hatású komponensek tesznek egyedülállóan hatékonnyá: alga-kivonatot, gyógynövényi kivonatokat és oligo-elemeket is tartalmaz. A Caviar Day Cream nappali applikációját követően az éjszakai krém használatával a hatás sokkal szembetűnőbb: a készítmény használatával a bőr textúrája tömörebbé, simábbá, feszesebbé és láthatóan fiatalabbá válik.

Az „airless”, azaz légmentesen záródó különleges csomagolási technikának köszönhetően az igen érzékeny kaviár hatóanyag nem veszít hatékonyságából: az „airless” tégely megóvja a kaviárt az oxidációtól, a bevitt baktériumoktól, és termosz hatásának köszönhetően a hőtől is.

A flakon tetején éppen annyi krém kerül szabad levegőre, amennyit azonnal az arcbőrre kell helyezni, így a tégely teljes tartalma továbbra is érintetlen marad. Ez a technológia garantálja az összetevők kifogástalan minőségét egészen az utolsó csepp krém felhasználásáig.

Alkalmazás:

Az érintett területek tisztítását követően vigye fel arcbőrére, nyakára és dekoltázsára, majd gyengéden masszírozza be, míg a teljes mennyiség be nem szívódik.

Dermastir Luxury ajándék – exkluzív díszdobozban!

Day cream and night cream duo pack 510x452 1
Dermastir classic gift duo pack 510x510 1

Gyönyörű karácsonyi ajándék ötlet – lepje meg kedvesét/édesanyját/barátnőjét/munkatársát/partnereit egy igazi luxus kényeztetéssel!

A Dermastir nappali és éjszakai krémek díszdobozos csomagolása 2in1 tartalmazza mindkét készítményt, ami a teljeskörű bőrápoláshoz kell.

Ajándékozzon egy díszdoboznyi luxust!

Dermastir Luxury Kaviáros szemkontúr gél

Szemkontur gel

„Nézzen bele a szemébe, és tippelje meg a korát…”

A Dermastir Szemkontúr Gél a megoldás, ha szeretné eltitkolni, hány éves is valójában, a szemkörnyék napi ápolásával rendkívül sokat tehet a kortalan tekintetért. A Dermastir Szemkontúr Gél az uborka kivonatos ampullával kombinálva a leghatékonyabb, kiegészítő kezelésnek ezt javasoljuk.

Az AltaCare Laboratoir Ltd. célja a Dermastir szemkörnyék ápoló zselé megalkotásával, hogy a szem körüli finom, érzékeny bőr megfelelő regeneráló ápolást kaphasson, felvéve a harcot az öregedés jeleivel szemben.

Védőburkot biztosít bőre számára a környezeti ártalmakkal szemben, és csökkenti a bőrt ért káros hatások jeleit. Mindemellett lelohasztja a puffadt szemkörnyéket, világosítja a sötét karikákat, revitalizálja a bőrt.

A Dermastir szemkontúr gél azért ilyen hatékony, mert a felhasználás pillanatáig kiváló minőségűek maradnak a benne lévő érzékeny hatóanyagok, az „airless” tégelynek köszönhetően.

Stabil 6,5 pH érték – a szemkörnyék érzékeny bőre számára a legfontosabb tényező! Az “airless” technológiás tégely a gél teljes élettartama alatt megőrzi a készítmény pH értékét, a hatóanyagok minőségét, hatékonyságát.

A Dermastir szemkontúr gél praktikus különlegessége, hogy 35 ml kiszerelésben kapható, míg a legtöbb szemkörnyék ápoló 15-20 ml-es tégelyben kerülnek a piacra. A gazdaságos kiszerelés szintén a légmentesen záródó tégelynek köszönhető – mivel a hatóanyagok érintetlenek maradnak az utolsó csepp felhasználásáig, a készítmény tovább képes megőrizni eredeti állagát.

Dermastir Luxury TWISTEREK

Dermastir twisters 510x313 1

 

Twisters  Retinol és sqalane tartalmú kapszulák

Dermastir twisters retinol

A Dermastir Retinol&Squalane Twisters retinolt és squalane-t tartalmazó, áttetsző, sárgás színű lágyzselatin kapszula. Rendkívül innovatív formula, az áttetsző gél selymessé teszi a bőrt, olyan érzetet keltve, mintha púder réteg lenne a bőrön. Ez a ránctalanító hatóanyagokban gazdag (A-vitamint, szklavént és fehér tea kivonatot tartalmazó) gél kiegyensúlyozottá és ragyogóvá teszi a bőrt. A retinol és szklavén hatóanyagok kombinációjáról bebizonyosodott, hogy a kiváló ránctalanító hatásuk mellett depigmentáló hatásúak is. A pigmentfoltok halványodása naponta történő használat mellett már az első hónapban jól látható.

Kiszerelés: 50 db/tégely

RETINOL (A-vitamin): Finomítja az érdes bőrfelszínt, a nap által okozott ráncokat és barna foltokat elhalványítja, és szignifikánsan növeli a bőr nedvességtartalmát.

SQUALANE: Az emberi faggyú és az olivaolaj egyik alkotóeleme, megakadályozza a ráncok kialakulását és finom tapintásúvá teszi a bőrt. Segíti a retinol mélyebb rétegekbe jutását.

FEHÉR TEA: Flavonoidokat tartalmaz, amiknek antioxidáns hatásuk van.

ALKALMAZÁS:

Szakítsa le a kapszula keskenyebb végét, és préselje ki a belsejében található szérumot. Gyengéden masszírozza be az arcbőrbe. Használata napi egy alkalommal javasolt.

Twisters Szemkörnyék ápoló és ajakkontúr feszesítő kapszulák

 

Dermastir twisters eye lip contour 450px

A Dermastir Eye and Lip Contour széruma fényes, piros kapszula formában került forgalomba. Ennek a rendkívül hatékony fiatalító szérumnak a fő hatóanyaga „padina pavonica”, mely egy különleges barna algafajta. Ez a hatóanyag gondoskodik a szem körüli érzékeny bőr védelméről a stressz és a káros környezeti tényezők hatásaival szemben, valamint segít megőrizni az ajak körüli finom kontúrvonalat az apróbb ráncok kialakulásának megakadályozásával. Mivel ez egy aktív hatóanyag, megvédi és ápolja az érzékeny bőrt, valamint ellenállóvá teszi azt a szabad gyökök és a mindennapos irritációval szemben. Hidratál és revitalizál, általa a bőr visszanyeri fiatalos rugalmasságát, vitalitását.

 

Összetevői közül a:

PADINA PAVONICA: a padina pavonica egy extrém erős, aktív anti-aging hatóanyag. Ez az édesvízi barnamoszat-fajta olyan anyagokat juttat a bőrbe, melyek az epidermist erősítik. Ezek az anyagok, melyeknek szintje a kor előrehaladtával folyamatosan csökkennek a bőrben, felelősek a bőr rugalmasságának megtartásáért, a feszes bőrért. A bőr felszínén alkalmazva a padina pavonica javítja annak szerkezetét, feszesebbé teszi a bőrt, így a ráncok kevésbé lesznek láthatóak…
C12-C15 ALKYL BENZOATE: finomító anyag, mely a lágy, nem zsíros állagért felel.
METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER: ultra finom, gyöngy alakú részecskék, melyek rendkívül sok olajat és vizet képesek megkötni, így gondoskodnak a készítmény száraz és púderes karakteréről.

 

ALKALMAZÁS:

Szakítsa le a kapszula keskenyebb végét, és préselje ki a belsejében található szérumot. Gyengéden masszírozza a szem- és ajak körüli területre. Használata napi egy alkalommal javasolt.

 

Twisters –Co. Q10 tartalmú lágyzselatin kapszulák

Dermastir twisters co q10 450px

Az AltaCare Laboratoires Dermastir Co enzym Q10 széruma fényes, áttetsző rózsaszínű kapszula formában került forgalomba. A Co enzyme kapszula a Co Q10 hatóanyagnak köszönhetően oxigént szállít a bőr sejtjeibe, segítve ezzel a bőr természetes védekezőképességét az öregedéssel szemben. A Co. Q10 feladata, hogy sejt szinten segítse a bőr oxigén ellátását. A bőrnek sokszor sokkal inkább oxigénre van szüksége, mintsem hidratálásra, tehát sok esetben indokolatlanul – és hatástalanul – használunk hidratáló krémeket és géleket. A Co Q10 a helyes megoldás, ha a bőr sejtjei oxigénre éheznek az energia előállításhoz.

Kiszerelés: 50 db/tégely

Ez a természetes, vitamin-szerű anyag jelen van az emberi test sejtjeiben is, és felelős a test saját energia ellátásáért. Az élelmiszerekkel bevitt energia a test egyes sejtjeiben, sejten belül is a mitokondriumban, Co Q10 segítségével alakul át energiává. Az emberi test energia szükségletének (ATP) 95%-a Co Q10 segítségével alakul át.

A Dermastir Co enzym Q10 koncentrált hatóanyag tartalmú lágyzselatin kapszula rendkívül hatékony a megviselt bőr helyreállításában, általános regenerálásában. A lágyzselatin kapszula formában kapható Co enzym Q10 hatóanyagok jellemzően sokkal hatékonyabbak, mint a különböző krémekkel kevert, tégelyes kiszerelések.

A Dermastir Co Q10 kapszulákat Franciaországban gyártják. A tégelyes kiszerelés (50db/tégely) utántöltéséhez már kaphatók kisebb, műanyag utántöltő dobozkák (30db/tégely).

 

ALKALMAZÁS:

Szakítsa le a kapszula keskenyebb végét, és préselje ki a belsejében található szérumot. Gyengéden masszírozza be az arcbőrbe. Használata napi egy alkalommal javasolt.

 

Twisters – Retinol & Squalane utántöltő

Dermastir twisters retinol squalane refill 450px

 

A Dermastir Twisters – Retinol & Squalane tégelyes kiszerelésének utántöltéséhez kapható kisebb, műanyag utántöltő dobozka, amiben 30db retinol és sqalane tartalmú kapszula található.

Twisters – Eye & Lip Contour utántöltő

Dermastir twisters eye lip contour refill 450px

A Dermastir Twisters – Eye & Lip Contour tégelyes kiszerelésének utántöltéséhez kapható kisebb, műanyag utántöltő dobozka, amiben 30db lágyzselatin kapszula található.

Twisters – Co Q10 utántöltő

 

Dermastir twisters co q10 refill 450px

A Dermastir Twisters – Co Q10 tégelyes kiszerelésének utántöltéséhez kapható kisebb, műanyag utántöltő dobozka, amiben 30db Co. Q10 tartalmú lágyzselatin kapszula található.

Dermastir Luxury Kaviáros napvédő krém

Napvedo krem spf 50

 

A Dermastir kaviáros natúr napvédő krém meggátolja a nap által okozott apróbb ráncok kialakulását és megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását a bőrön. A kaviár hatóanyag révén nem csak védelmet nyújt, hanem táplálja is a bőrt, mely nem lesz zsíros és elnehezült, inkább frissé és kisimulttá válik a készítmény használata során.

“Unique airless jar”

A Dermastir napvédő készítménye egyedülálló módon “airless”, azaz légmentesen záródó tégelyben kapható, mely egyúttal “termosz” funkcióval is bír. Ez azt jelenti, hogy megvédi a kaviárt, mint az egyik legérzékenyebb kozmetikai hatóanyagot a fénytől, a hőtől, az oxidációtól és a baktériumoktól is. Erős napsugárzás és hő hatására is megtartja a krém számára ideális hőmérsékletet a tégely belsejében.

Dermastir Luxury Dermastir Sun Powder SPF50+ PA+++

 

Dermastirsunprotectionpowderwhite

A Dermastir Sun Protection Powder egy olyan napvédő porpúder, mely UVA és UVB szűrővel védi az arcbőrt a nap káros hatásaival szemben. A kollagén részecskék feltöltik a már kialakult ráncokat, és megóvják a bőrt a káros sugárzástól. Aktív C-vitamint tartalmaz, hogy megakadályozzák pigmentációt (azaz a barna foltok kialakulását az arcbőrön). A Dermastir napvédő porpúder mattítja a bőrt, és megakadályozza az olajos csillogás kialakulását. A Dermastir napvédő porpúder a napvédő krémekkel ellentétben sminkelt arcbőrre is használható, ilyen esetben ez képezze a fedő sminkréteget.

A Dermastir Whitening Roller egy Kojic-sav hatóanyagú, golyós bőrápoló szérum, mely a napfény által okozott pigmentáció halványítására szolgál. A Kojic-sav, mint hatóanyag: egy olyan formula, melyet a bőrgyógyászatban és a kozmetikákban az arcbőr világosítására használnak. Hatása a jól ismert hidroquinone hatóanyag hatásához hasonló, csak míg a hidroquinone gátolja a melanociták tirozináz aktivitását, növelve ezáltal a melanociták sejtkárosodását, addig a kojic-sav teljesen meg is szűnteti a tirozináz aktivitást, és egyáltalán nem okoz sejtkárosodást.

Dermastir Luxury Tsunami (mélytisztító gél)

Tsunami cleanser 140108 acc 2480x2480 25 510x510 1

 

Dermastir Tsunami mélytisztító gél – problémás (mitesszeres, aknés, rozaceás, ekcémás bőrre).

A Dermastir Tsunami egy „airless” mélytisztító gyengéd hámlasztó hatással, amely bármely bőrtípuson használható. A mélytisztítás automatikus, az oxigén buborékok képződése a bőr felszínének fertőtlenítését szolgálják. A Dermastir Tsunami az egyik leggyakrabban használt készítmény az olyan bőrproblémák esetében, mint dermatitis, rozácea, impetigo (pörkösödéssel járó bőrfertőzés), pikkelysömör, ekcéma, bőrkiütés, mitesszer, stb. A Dermastir Tsunami olyan hatékony, hogy még könnyebb akne esetében is ajánlott az alkalmazása. A Dermastir Tsunami hatása a következőképp épül fel:

 

Airless technológia és oxidáció

A Propionibaktériumok, vagy „P. akne”-k azok a baktériumok, melyek az akne kitörésekért felelősek. Ezek a baktériumok nem maradnak életben az erobic (oxigénben gazdag) környezetben. A Dermastir Tsunami airless technológiájának köszönhetően bevezeti az oxigént a pórusokba, megöli a P. akne baktériumokat. A Dermastir Tsunami meggátolja a Propionibaktériumok osztódását, mivel meggátolja, hogy az ahhoz szükséges proteineket kitermelje. A Dermastir Tsunami közvetlenül megöli a P. akne baktériumokat, de mivel egy oxidáló készítmény, nem antibiotikum tartalmú, nem épít fel ellenálló képességet a P. akne baktériumokban, mint az erithromicin és clindamicin (antibiotikum fajták). Még ha az akne el is tűnik, a páciensnek továbbra is ajánlott használnia a Dermastir Tsunami mélytisztítót. Amennyiben ez elmarad, az anaerob baktériumok száma újra megnőhet, az akne pedig visszatér. Tehát a Dermastir Tsunami mélytisztító hosszú-távú kezelésre ajánlott, a régi típusú, peroxidos akne kezelő termékek mellékhatásai nélkül.

 

Nem-szteroid típusú gyulladáscsökkentő

A Dermastir Tsunami mélytiztító tartalmaz ketorolac tromethamine-t, amely a bőr mélyére hatol, hogy a gyulladást, vagy egyéb problémákat csökkentse. A ketorolac tromethamine egy nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer (NSAID), a heterociklusos ecetsav származékainak családjából. A ketorolac tromethamine úgy fejti ki hatását, hogy megakadályozza a prosztaglandinok szintézisét. Egy nem szelektív gátlója a prosztaglandinok szintézisének azáltal, hogy teljesen blokkolja a ciklooxigenáz enzimet (COX). A Dermastir Tsunami használata után a gyulladás láthatóan visszahúzódik, a bőr tisztaságának eléréséhez szükséges napok száma csökken.

 

Keratiltikus hatás – pórusnyitás

A Dermastir Tsunami ki is szárítja a kezelt területet, meggátolja a pórusok eltömődését és keratiltikus hatású. Ez a tulajdonsága a kezelést még hatékonyabbá teszi, felszabadítja a tüszőket az elhalt hámsejtektől. A pórusok megtisztítása az elhalt szövetektől csökkenti a pórusok eltömődésének kockázatát, komedók kialakulásának esélyét. Tehát a Dermastir Tsunami mélytisztító és hámlasztó formulája segít meggátolni a kiütéseket, pattanásokat, még mielőtt azok folyamata elkezdődne. Az airless csomagolás megőrzi a formulában lévő betainok tisztító hatékonyságát, maximális kíméletességgel. A nem légmentes technológiával tárolt tisztítók idővel agresszívvá válhatnak. A hámlasztó akrilát kopolimer granulátum szintén szemmel látható a termékben, ezek segítik a regenerálódást és a felszín helyreállító folyamatot.

 

Víz alapú hidratálás + antioxidánsok

A Dermastir Tsunami mélytisztító kizárólag víz alapú hidratációt végez, a formula nem tartalmaz olajakat, hogy ezzel se segítse a további faggyútermelést. A Dermastir Tsunamiban lévő hyaluronát hidratálja a kezelt bőrt ellentétben más akne kezelésére használt tisztítókkal, amely a bőrt szárazzá és pelyhessé teszi. Az E vitamin antioxidáns réteget hoz létre a kezelt bőrfelületen, amely megvédi a bőrt a szabadgyököktől és szennyeződésektől.

 

Csomagolás

A Dermastir Tsunami ariless adagoló csomagolásban elérhető, amely lehetővé teszi, hogy kis mennyiségű terméket használjunk a készítményből anélkül, hogy a tégely tartalmát a kitennénk a környezet káros hatásainak (amely az összetevők oxidációját okozhatja).

 

VÁSÁRLÁSI ÉRVEK

–      airless adagoló rendszer az összetevők maximális stabilitása, oxidáció és baktériumok bejutásának megakadályozása érdekében

–      hatékony mélytisztítás, amely kíméletes a bőrhöz, mivel az összetevők oxidáció hatására nem válnak abrazívvá

–      hosszú távon használható megelőzésre is, mivel a P. acne nem válik rezisztenssé ellene

–      peroxid-mentes, parabén mentes és olajmentes

–      nagy kiszerelés (100 ml), amely relatíve nagyobb terület kezelésére alkalmas, a felhabzó tsunami hatás miatt

–      Franciaországban készült biztonságos, stabil és magas minőségű összetevők felhasználásával

–      nem szárítja ki a bőrt – a legtöbb bőrkiütéses problémát kezelő termékkel szemben

 

HATÓANYAGOK

Ketorolak trometamin: a ketorolak trometamin egy nem-szteroid gyulladáscsökkentő (NSAID), amely megakadályozza a prosztaglandinok szintézisét azok ciklooxigenáz enzimjainek teljes blokkolásával. A Dermastir Tsunami használata után a gyulladás láthatóan visszahúzódik és a bőr teljes tisztaságának eléréséhez szükséges napok száma csökken.

Sodium hyaluronate  (a hylauronsav só formája): a testben természetes módon jelen van a kötőszövetek extracellurális mátrixának részeként. Amikor helyileg alkalmazzák, hidratáló hatású, amely azt jelenti, hogy képes nedvességet szállítani a bőrbe, hidratálttá, puhává és rugalmassá teszi azt. Kutatások szerint a hylauronát megnöveli a retinsav mennyiségét, amely szintén a bőr hidratáltságát segíti, ezzel a kollagén regenerálódásához vezet. Ezért a Dermastir Tsunami, más akne kezelésére ajánlott ermékekkel szemben a bőrt hidratáltan hagyja, nem szárítja ki.

Chlorphenesin: a Klórfenezin egy hatékony biocid, amely helyileg alkalmazva gombaölő, antibakteriális és antitrichomonal hatású, így segítve a bőr fertőtlenítését.

E vitamin: az E vitamin antioxidánsként működik, megvédi a bőrt a szabadgyököktől, de gyulladáscsökkentő szerepe is van. Helyileg alkalmazva az E vitamin bepenetrál az epidermisbe és dermisbe, és innen táplálja vele a bőrt, amely egyébként nem tudja az étkezéssel bevitt vitaminokat felvenni a testből.

Akrilát kopolimer: ez a szabad szemmel is látható granulátum a gélben. Ez segíti a hámlasztást, és a regenerálódást, a felszín helyreállítását.

 

INDIKÁCIÓK

Olyan személyek számára, akik különböző kiütéses bőrproblémával rendelkeznek, pl. dermatitis, rozácea, impetigo (pörkösödéssel járó bőrfertőzés), pikkelysömör, ekcéma, bőrkiütés, mitesszer, valamint enyhe, vagy közepes akne. Ezen kívül általános, napi használatú mélytisztításra is használható.

ALKALMAZÁSA:

oszlassa el egyenletesen a gélt az arcon, nyakon vékony rétegben, hagyja a gélt aktiválódni, oxidálódni a bőrön 15-20 percig, masszírozza finoman, majd mossa le az anyagot, és érezze a hámlasztó hatást

A Dermastir Tsunami használata után az arc kipirosodása esetén használja a Dermastir Redness Neutralizer automata cseppentős termékét. A Dermastir Resurfacing and Repair cseppentők a Dermastir Tsunami után egyéb bőrproblémák esetén használható.

Amennyiben a bőrprobléma visszahúzódott, folytassa a Dermastir Tsunami mélytisztító használatát, hogy megakadályozza a problémák újbóli kialakulását.

Dermastir Luxury Multienzimes arctisztító

Skin cleanser normal to dry 2480x2480 25 510x510 1

Normál és száraz bőrtípusra javasolt. Csúcstechnológiás tisztító, mely nemcsak tisztít, de puhává is teszi a bőrt. A Dermastir multienzimes tisztító teljes mértékben eltávolítja a szövettörmeléket és a fénytelen felületi sejteket. A légmentesen zárt csomagolásnak köszönhetően a Dermastir készítményben garantáltan jelen vannak azok az aktív összetevők melyek tisztítják és simává varázsolják a bőrt. A Dermastir multienzimes tisztító még a tartós sminket és napozókészítményeket is eltávolítja. A Dermastir Cleanser arctisztító makulátlan, ragyogó és energiával teli bőrt varázsol.

 

ALKALMAZÁSA: 

Nyomjon egy kis mennyiséget a készítményből az ujjhegyére és finoman vigye fel a száraz bőrre, ügyelve, hogy szembe ne kerüljön; majd ezután könnyedén törölje le egy zsebkendővel vagy öblítse le langyos vízzel.

 

Scar ráncfeltöltő, hegkezelő

Dermastir scar repair 450px

A Dermastir Scar Repair Filler a problémás bőr kezelése során keletkezett kisebb sebek, égési sérülések, aknés hegek, felszíni vágások eltüntetésére szolgál. A mélyebb ráncok, a vágásokhoz hasonlóan szintén jól reagálnak a készítményre: halványulnak, a bőr felszín egyenletesebbé válik.

A Dermastir nanotechnológiával előállított terméke forradalmian új megoldást kínál a problémás területek kezelésére. Ez a készítmény por formájában tartalmaz minden szükséges hatóanyagot, így a 40 nanométeres molekulák gond nélkül eljuthatnak a problémás bőr megfelelő rétegeibe, elősegítve a a kisebb sérülések, hegek gyógyulását, eltüntetését. Az a tény, hogy a hatóanyagok bőrbe jutása szemmel is észlelhető, rengeteg embert meggyőz a termék hatékonyságát illetően, sokan ezért szavaznak bizalmat a terméknek. A klinikai vizsgálatok során alkalmazott vizuál-diagnosztikai felmérések és polarizált fénnyel végzett próbatételek is bizonyítják, hogy a készítmény alkalmazása már az első alkalommal észlelhető, pozitív irányú változást mutat.

(A kiszerelés 4 ampullát tartalmaz, 4-6 heti kezelésre elegendő mennyiség, a kezelendő terület nagyságának függvényében.)

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre