Dermastir LUXURY kezelések rituálék

Dbfirrew4auodo6 cmscrop

Dermastir – Luxus a bőrápolásban

A Dermastir Luxury kollekció olyan bőrápoló rituálét kínál, amely radikális hatást gyakorol az öregedés különböző jeleire, és orvosi esztétikai kezelések ihlették.

A ráncokat simítja, erősíti a bőrt,  az arc kontúrozattabbá válik, javul a bőr minősége, esztétikai megjelenése. 

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kaviár kivonat nagyon értékes összetevő, benne lyan aminosavszerkezetek vannak, amelyeket a tudomány nem tudott lemásolni, és jelenleg a legelegánsabb öregedésgátló termékek közé tartoznak. 

Az arany és kaviár hatóanyagtartalmú termékek intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatással bírnak, de exkluzív hatóanyagkoktélokkal kombinálva reendkívül hatékonyak a bőresztétikai problémák megoldásában is.

Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonynak és népszerűnek bizonyultak, és mind az otthoni bőrápolásban, mint a Dermastir kezelőhelyeken végzett rituáléknál számtalan kombinációs lehetőséget biztosítanak a tökéletes eredményhez.

Otthoni bőrápoló termékei olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

Dermastir kezelések és rituálék

Minden Dermastir kezelés, vagy rituálé luxus minőségű termékek kombinációjával, esztétikai gépekkel történő hatásfokozás mellett a masszázs, az ellazulás, a testi-lelki regenerálódás élményét is nyújtja a mindenre kiterjedő hatékony és látványos eredményt adó bőrápolás, regenerálás, anti-aging hatás mellett.

A tökéletes kezelési protokollok és eredmények mellett luxusélmény minden kezelés esetében garantált. 

1. DERMASTIR LUXURY PROFESSZIONÁLIS ARCKEZELÉSEK

DERMASTIR arckezelés 24 karátos arannyal

hatóidő
Dermastir kozmetikum
Dermastir kozmetikum


Azt mondják, hogy Cleopatra minden éjjel arany maszkkal az arcán aludt, hogy hosszú ideig megőrizze a bőrét fiatalon és bársonyosan. Szépségtitkát  ma a 24 karátos Arany Dermastir kezelés  adja tovább a mai igényes női arcoknak.

Ez egy rendkívüli luxuskezelés, amelyet  az arany bőrre gyakorolt előnyös hatásai inspiráltak

24 karátos arany gélt finoman felhlyezünk  az arcra, és óvatosan masszírozzuk az „aranyrudak táncával”, a tiszta arany teljes feloldásáig, amely lassan behatol a bőrbe, azonnal regenerálja és ragyogóvá téve. A Dermastir Gold Cellular Radiance maszk harmonikus és szabályos arcot kölcsönöz élettel és fénnyel.

Dermastir arckezelés a gyémánt fényével

hatóidő
Dermastir kozmetikum
Dermastir kozmetikum

 
A Dermastir Diamond Luxury gyémánt szérum a fiatalok kizárólagos elixírja. Ebben a kezelésben egy valódi gyémántkristály port tartalmazó szérumot és Argan-olajat  juttatunk az alap luxuskezelésen kívül a bőrbe esztétikai gép segítségével.

A gyémánt szérum felébreszti a sejteket, frissen ragyogóvá teszi az arcszínt,  a bőr rugalmas, selymes, sima és élettel teli. A gyémánt részecskék behatolnak a bőrbe, és tükrözik a fényt, sugárzást biztosítva az arcnak. Remineralizálja  a szöveteket, amelyek egészségesebb, tónusosabb megjelenésű lesz.

ELETTRA -Dermastir luxuskezelés

hatóidő
Dermastir kozmetikum
Dermastir kozmetikum

Dermastir szérumok és a Dermastir Elettra kombinált hatása stimulálja a bőrt, újraaktiválva és regenerálva, mindezt luxus arckezelés során.

A Dermastir Skincare Ampoules célzott testreszabott kezelések, amelyek alkalmazkodnak egy adott bőrproblémához. Az egyes ampullák nagyon koncentrált, szérum formájú hatóanyagokat tartalmaznak a francia Alta-Care LAboratories „Szérumok Házából”.

A koncentrált összetevők egyedülálló kombinációi aktívak maradnak az alkalmazásig, mivel ezeket monodózis üvegampullákban adják.
A termékek minősítése és gyártása Franciaországban történik. Az Alta Care Laboratoires folyamatosan törekszik az orvosi öregedésgátló kezelések legmodernebb technikáinak és innovációinak megvalósítására.


A Dermastir Elettra egy exkluzív gép, amelyet az Alta Care Laboratoires gyárt.

Nagy frekvenciával dolgozik, tisztítja bőrt, a Dermastir szérumok bőrbe való bejutását segítik, emellett a germicid antibakteriális hatása gyulladásgátló hatással is bír.

 

2. DERMASTYR LUXORY 24 K ARANY MIKROTŰS KEZELÉS ROLL-On-al vagy STAMP-el LUXUS KOKTÉLOKKAL

hatóidő
Dermastir kozmetikum
Dermastir Luxury kozmetikum
Dermastir kozmetikum

Egyedülálló, speciális arany mikrotűket tartalmazó Dermastir steril hengerrel vagy speciális stamppel juttatjuk az ampulla tatalmát a bőrbe, az arany mikrotűk által létrehozott nyíláson keresztül.

A Dermastir Gold 24k Microneedling Roll-On és Stamp az Alta Care Laboratoires egy gyors, hatékony, higiénikus és garantált módszere transzdermális hatóanyag bejuttatásra és öregedésgátló megoldásra a bőrfiatalításhoz. A tápláló eljárás maximalizálása mellett a Microneedling Roll-On valamint a Stamp olyan mikro-traumákat vagy csatornákat hoz létre, amelyek a természetes reakció folyamatát stimulálva javítják ezeket a mikro sebeket azáltal, hogy aktiválják az epidermális sejteket, hogy magas dózisú kollagént termeljenek a bőr helyreállítására fiatalabbnak és tónusosabbnak tűnnek. 

A Microneedling ezközre / eszközbe helyezett steril ampulla  növényi növekedési faktorokat és exluzív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek orvosi használatra, tűs kezelések elvégzéséhez is alkalmasak.

Exkluzív formula 53 alkotórészt tartalmaz, amelyek serkentik az epidermisz regenerálódását. Hidratál, ragyógová teszi a bőrt , javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, öregedésgátló hatású.
4 peptid, 5 koenzim, 7 ásványi anyag, 12 vitamin, természetes hidratáló faktor és 24 aminosav kombinációjából áll.

A hatóanyagos kezelésen kívül ez a kezelés is tartalmazza a Luxory kezelések által biztosított luxsélményt az arctisztitás folyamatától a kezelés befejezéséig. 


Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs és kezek

3. DERMASTIR RITUÁLÉK

Dermastir gyertya
Dermastir kozmetikum
Dermastir kozmetikum

A DERMASTIR RITUÁLÉK  során a bőrtípusnak és bőrproblémáknak megfelelő hatóanyagokkal kiegészítve exkluzív kezeléssort végzünk esztétikai gépek bevonásával, (Dermastir Eletta, fényterápia és ultrahang, arany rezgőmasszázs ) , kézi masszázzsal, aromaterápiával,  exkluzív maszkok, ampullák, krémek és szérumok  kombinációjával. 

A rituálé nem csupán a bőrkezelések luxosa, hanem valódi spa élményt is biztosít.

Kiváló önmagában , vagy orvosesztétikai kezeléseket követően a hatás fokozásáért.

hatóidő

90 perc kellemes, ellazító élmény, miközben bőre feltöltődik, látványosan javul esztétikai megjelenése, ragyogóvá élettel telivé , feszesebbé válik, az apró ráncok elsimulnak. 

Bőrtípusnak megfelelő tisztítás, salaktalanítás, esztétikai gépekkel , 24 karátos arany „táncoló rudakkal”  és kézi masszázzsal történő hatóanyagsor bevitele ,exkluzív maszk, krém, szérum használata.

Aromaolajos masszázsgyertya.

Hatóidő

Az arckezelés mellett a dekoltázs és kéz kezelése, aromaolajos masszázsgyertya használatával is. 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre