Esthederm arckezelések

Esthederm arckezelések

DISCOVERY KEZELÉS – A TISZTA BŐR SZAKÉRTŐJE

Egyedülálló, 30 perces expressz kezelés, amely egyesíti a mélytisztítást és a hidratálást az azonnali ragyogásért és a professzionális ápoló termékek iránt fogékonyabb bőrért.

A szennyeződések és az elhalt hámsejtek eltömítik a pórusokat, szürkévé teszik az arcszínt és megakadályozzák a hatóanyagokban dús bőrápoló termékek felszívódását. Ezért elengedhetetlen a bőr mély és rendszeres tisztítása, hogy helyreállítsa az arcbőr ragyogását, és biztosítsa az értékes hatóanyagok sejtekhez való eljutását.

Kinek ajánlott?

Tiszta és tökéletes bőrre vágyó fiatal nők számára, akik alkalmanként vennének részt kezelésen. Ajánlott a kezelés esztétikai kezelések előtt, mivel a felfrissült bőrrel szebb eredményeket lehet elérni. Azoknak a menyasszonyoknak is ajánlott, akik az esküvő előtti napon egy igazán relaxáló és frissítő élményre vágynak a sminkük szebb ragyogása érdekében.  Szeretnél egy személyre szabott otthoni bőrápoló programot összerakni, keresd fel a hozzád legközelebb eső IE kozmetikust, jelentkezz be egy Discovery kezelésre bőrdiagnosztizálással, és az otthoni bőrápoló program kidolgozásával. Kezd az alapoknál!

EREDMÉNY:

Az arcbőr azonnal tisztább és frissebb lesz, hidratáltá és simává válik.

OXY’HYDRA KEZELÉS

A szép bőr alapja a hidratálás, viszont az oxigén fontosságára csak kevesen gondolnak. Pedig ez utóbbi is alapfeltétele a sejtek regenerálódásának, a bőr egyre kevesebb oxigént köt meg 25 éves kor felett. Az OXY’ kezelések segítenek a ráncok, gyulladások, és bőrmegereszkedés elleni harcban megfelelő mennyiségű oxigénnel ellátni a bőrt egy speciális biológiai maszknak köszönhetően.

OXIGENIZÁLÁS – HIDRATÁLÁS – RAGYOGÁS

▪ A korai ráncok, finom vonalak megjelennek, vagy a folyamatos környezeti ártalmaknak kitett bőr kiszárad, és emiatt jelennek meg a finom, apró ráncok, akkor azonnali, intenzív szépségápolás válik szükségszerűvé.

▪ Hosszútávú stratégi az arcbőr támogatására és javítására.

Oxigén és mélyhidratáló kezelés különböző méretű hialuronsavat tartalmazó termékekkel a gyors eredmény érdekében: a bőr teltebb és élettel telibb.

Kinek ajánlott?

A korai ráncok, finom vonalak az idő múlásával megjelennek vagy a káros környezeti tényezőknek tudhatjuk be őket, ilyenkor azonnali, intenzív szépségápolás válik szükségszerűvé.

EREDMÉNY:

A bőr friss, oxigénnel telített és ragyogó. Tökéletesen hidratált, kisimult és védett a környezeti hatásokkal szemben. Láthatóan fiatalabb és teltebb. Azon vendégek számára ajánlott, akik hidratálást, ráncok és finomvonalak feltöltését igénylő bőrrel rendelkeznek. Ideális az esztétikai beavatkozások kiegészítésére is. Alkalmas az érzékeny, napfénynek kitett bőr ápolására.

ESTHE LIFT KEZELÉS

100%-ban manuális technikával végzett, serkentő hatású kezelés, amely feszesíti, megemeli és újrarajzolja az arc kontúrjait.

Mikor indokolt az ESTHE-LIFT – Manuális arckontúr-feszesítő kezelés?

Az ESTHE-LIFT – Manuális arckontúr-feszesítő kezelés mindazok számára kiváló választás, akik az arcplasztikai műtéti beavatkozások természetes alternatíváját részesítik előnyben, illetve azoknak is, akik a kezdeti megereszkedést szeretnék korrigálni, lelassítani az öregedés jeleinek látványosabb megjelenését. Bármilyen bőrtípus és korosztály esetében alkalmazható.

EREDMÉNY:

A kezelésnek köszönhetően az arc kontúrjai élesebbé válnak, jobban kirajzolódnak, sokkal fiatalosabb összhatást eredményezve. A manuális technikák hatására a bőr feszesebbé, teltebbé és a tónusba került izmok hatására emeltebbé válik, minden kezelés után a ráncok finomodnak, az apró barázdák kisimulnak. Egy hónapon belül négy kezelés ajánlott a maximálisan elérhető eredmény érdekében.

Ajánlott két hónapon át tartó négy kezelésből álló sorozatként indítani a Lifting programot.

-A ráncok mélysége 19%-kal csökken egy kezelés után.*

*Klinikai teszt: 51 és 73 év közötti (átlagéletkor 66 év), száraz bőrrel rendelkező 20 női önkéntesen.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre