Kozmetikai plazma kezelés

Kollagen indukcios terapia cmscrop

Kozmetikai plazmatechnológiás kezeléseinket orvosi minősítésű géppel végezzük a biztonságos, hatékony kezelés érdekében.

A kezeléseket megelőző konzultáció szükség szerint orvos bevonásával történik.

Hogyan működik a plazmatechnológia a medical kozmetikai kezelések esetében?

A plazma, mint a negyedik halmazállapot az eszköz és a bőrfelszín közötti gázok ionizálása során alakul ki, egy elektromos ívet létrehozva, miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük.

A plazma hatására a kezelt bőrfelszín felső rétegét eltávolítja („elpárolog” ) anélkül, hogy a mélyebb rétegek, környező szövetek sérülnének.

A kozmetikai plazma kezelés során a bőr felső rétege kerül eltávolításra, ami a bőrfelszín megújulását idézi elő, mindemellett a bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel teli bőrfelszín alakul ki.

Kinek, mikor javasolta a kozmetikai plazmatechnológiás bőrmegújítás?

Kortól, nemtől függetlenül alkalmazzuk bőrmegújításra arc, nyak, dekoltázs területén akár önállóan, akár orvosesztétikai kezelések kiegészítéseként az eredmények fokozásra, illetve kozmetikai kezeléskombinációk részeként, amelyeket egyénre szabottan, akár megelőző, akár problémamegoldó medical kozmetikai kezelés részeként.

Biztonságos a kozmetikai plazma kezelés?

Az orvosi géppel végzett kozmetikai plazmakezelés biztonságos, az orvosi minősítésű gépek szigorú vizsgálatokon esnek át, amelyek garantálják a stabil, biztonságos működési minőséget is. A mélyebb sérüléseket nem okozhat, így pörkösödés, felépülési idő nincs.

A bőr mélyebb kezelésére, pörk képződéssel járó bőrmennyiség csökkentő szemhéj vagy arckezelésre orvosesztétikai szolgáltatásaink igénybevételével van lehetőség Plasmage® kezelés igénybevételével orvosi konzultációt követően, a kockázatok és szövődmények elkerülése érdekében orvosi kontrollal.

Hogyan történik a kozmetikai plazmatechnológiás bőrmegújítás?

A kezelést egészségügyi és kozmetikai végzettséggel is rendelkező kollégánk végzi.

A bőr megfelelő előkészítését követően Plasmage® géppel, a megfelelő kozmetikai bőrmegújító program beállítása után a speciális kezelőfejet a kezelt területhez közelítve, folyamatos haladva a felszín felett, létrehozza a plazmát, ami enyhe csipkedő érzést okozva távolítja el a bőrfelszínt.

A kezelés fájdalmatlan.

A kezelést követően a kozmetikai bőrdiagnosztikának megfelelő bőrtáplálást végez a kezelt területen, vagy igény szerint kiegészítjük kombinációs kezelésekkel.

Mi a teendő a kozmetikai plazmakezelés után?

Bár a kezelést követően sérülés a bőrön nem látható, fontos a kezelést követő fényvédelem, mint minden bőrmegújító kezelést követően.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre