ZO® Skin Health kezelés

ZO kezelések

Minden ZO® Skin kezelés a koncepcióba illeszkedve segíti a gyönyörű, egészséges bőr elérését.

A ZO Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszert Dr. Zein Obagi álmodta meg és hozta létre. Hitvallása, hogy megfelelő hatóanyagok speciális bőrbe juttatási technikájával az egészséges bőr mindenki számára elérhető – és mi is ebben hiszünk.
A ZO Skin Health bőrápolási rendszere 100%-ig egyénre szabott, nincsenek sémák, minden esetben az adott bőrállapot szerint állítjuk össze a protokollt a páciens igényeire, életvitelére hangolva.

Kinek ajánlott ZO® Skin kezelést igénybe venni?

Az otthoni, tudatosan betartott és felépített protokollok mellet az optimális eredmény elérését segítik a professzionális ZO Skin Health kozmetikai kezelések is. Az első konzultáción kezelési tervet állítunk össze, amely hosszú távra szól, így a ZO Skin Health kozmetikai kezeléseket szakértők támogatásával tudjuk a tervbe beépíteni.

Emellett az ebédidős peelingek lehetőséget teremtenek arra, hogy a bőrápolási rutinoktól függetlenül is elvégezhetőek legyenek ragyogó, üde bőrt érjünk el akár egy fontos esemény előtt 1-2 nappal.

ZO® Red Carpet peeling

A Red Carpet (vörös szőnyeg) kezelés azonnali pozitív hatásáról kapta a nevét. A ZO „ebédidős”, peelingje, ami finom hámlasztó hatása mellett felépülési idővel nem jár.

Kiválóan alkalmas események előtt a ragyogó, üde bőr eléréséért. Ugyanakkor otthoni bőrápolási protokollok során rendszeresen elvégezve fokozza a hatást, javítja a bőrképet. Ilyen esetben a kezelést 2-3 havonta érdemes elvégezni, ha viszont gyulladt bőrt kezelünk, érdemes a peelinget 2-4 hetente ismételni.

A Red Carpet peeling egy ragyogó, élettel teli arcbőrt eredményez, a hatás a kezelést követően 24-48 órán belül teljesedik ki.

ZO® Skin Red Carpet Hydra kezelés

A Red Carpet kezelés Hydrabeauty kezeléssel kiegészített változata, ami a 2 kezelés előnyeit ötvözve és erősítve viseli a „hollywoodi arckezelés” megnevezést.

ZO Skin Health 3 Step-peeling

A 3 Step-peeling egy rendkívül hatékony intenzíven hámlasztó kezelés, amely során a teljes bőrfelszín mély megújítása történik. A kezelést a ZO bőrterápiákkal előkezelt pácienseknek javasoljuk, akiknek a személyre szabott terápiáknak köszönhetően már javult a bőrminőség állapota.

A kezelés három fázisból tevődik össze. Először egy speciális “sav koktélt” viszünk fel az arcra, majd egy 6%-os retinol krémet viszünk fel az arcra. A sav által megnyitott réseken keresztül a retinol eljut a bőr irharétegébe, így hatékonyan tudja stimulálni a kollagént és elasztint termelő sejteket, újraaktiválja azok működését. Harmadik lépésként a fokozott 5 napos hámlási periódusban a bőrt egy speciális nyugtató krémmel kell ápolni. Fontos, hogy ekkor (is) fokozottan figyeljünk a fényvédelemre.

Fontos, hogy a kezelés előkészítést igényel, és 5 napos hámlási időszakkal jár. Eredményeképpen egy teljesen megújult, ellenálló, egészséges bőrt érünk el.

Szívügyünk a szép és egészséges bőr, így ebben maximális támogatást nyújtunk pácienseinknek. A ZO® termékek webshop-ban is megtekinthetőek, rendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szeretettel várjuk tanácsadásra és bőrdiagnosztikára, ha régóta küzd a makacs bőrproblémákkal, vagy fontosnak tartják a tudatos bőrápolást, hangsúlyt fektet a megelőzésre, és meg akarja tapasztalni az egészséges és élettel teli bőr adta szabadságot!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre