Aesthefill kezelés

Aesthefill kezelés

Az Aesthefill kezelés olyan minimálinvazív orvosi beavatkozás, amely mély szöveti regenerációt biztosít az aging folyamatok jeleinek csökkentésére anélkül, hogy megváltoztatná az arc karakterét.

Az Aesthefill PLA-ból (politejsav) készül, amely biológiailag kompatibilis és biológiailag lebomló anyag, ,természetes módon serkenti a bőrsejteket saját kollagén termelésére.

Az AestheFill politejsav alapú, amelyet több mint 20 éve sikeresen alkalmaznak a gyógyászatban, és egy teljesen önfelszívódó anyag, amelyet sebészeti felszívódó varratok készítésére is használnak.

Hogyan éri el az eredményt az AestheFill?

A bőrbe juttatva aktívan kitölti a bőr öregedése és saját szerkezeti fehérjéinek elvesztése következtében keletkező üregeket. A célhelyen a polilaktid molekulák beindítják a szövetmegújulás és a kollagénképződés folyamatát, melynek köszönhetően a térfogat teljes mértékben feltöltődik, és még a mély ráncok is kisimulnak. Ez az AestheFillben különleges tulajdonsága , hogy a molekulák porózus szerkezetüknek köszönhetően leghatékonyabb, egyenletes kollagénképződést biztosítják, mivel a kollagént előállító fibroblaszt sejtek a bejuttatott hatóanyag mikrogömbjein kívül és belül is elkezdenek dolgozni.

Ezenkívül a tejsav aktívan serkenti az érett bőrsejtek hialuronsav termelését. A töltőanyag egyedisége abban rejlik, hogy a fő hatóanyag lebomlása és a szervezetből való teljes kiürülése után (ez a folyamat átlagosan 3-4 hónapig tart) a gél bejuttatása helyén nem marad üreg. , hiszen a póruzus szerkezet miatt egyenletes feltöltődés miatt megtelik új kollagénnel és elasztinnal. Ezért a hatás hosszú ideig tart – amíg a saját kollagén és elasztin lebontása meg nem kezdődik az életkori tényezők hatására. Ezen a ponton az eljárás megismételhető.

Az AestheFill hidrogélben a polilaktid porózus szerkezetű, azonos méretű finoman eloszlatott részecskékkel, ami biztosítja a gél egyenletes eloszlását a bőr alatt.

Mikor ajánlott az AestheFill kezelés?

  • az arc, a nyak, a dekoltázs és a kezek lipodystrophiája, amely térfogatcsökkenéshez, bőr megereszkedéséhez és megereszkedéséhez, rugalmasságának és sűrűségének elvesztéséhez vezet;
  • beesett területek az arcon – beesett orcák, halántékok
  • mély ráncok és redők
  • atrófiás ( pl. akne utáni) és műtét utáni hegek;
  • az arc formái és kontúrjai (aszimmetria, térfogatcsökkenés).

A terméket közvetlenül a legnagyobb elváltozások helyére juttatjuk az orvosi arckezelés során, vagy az egész arcra, ha a bőr petyhüdtnek, dehidratáltnak és atóniásnak tűnik. A kezelés könnyed masszázzsal zárul, amely egyenletesen tölti fel a dermisz belső rétegeit a géllel.

Mikor látható az eredmény az Aesthefill kezelés eredménye?

Az eredmény már az első eljárás után észrevehető. A ráncok kisimulnak, látható térfogatot hozva létre. Igaz, hogy egy héttel az AestheFill injekciók után még lehetséges enyhe térfogatcsökkenés (a gyógyszer oldószere – a víz – eltávozik a kezelt területről), de ez nem befolyásolja a végeredményt.

A kezelés hatásai természetesebb arctérfogatot mutatnak, mint más dermális töltőanyagok. A térfogat-visszaállító hatás akár 24 hónapig is fennállhat.

Az AestheFill előnyei

A politejsav és az azon alapuló AestheFill biztonságos a szervezet számára. Atejsav természetesen kiválasztódik a szervezetből. Ez azt jelenti, hogy a páciensnek nem kell tartania a nem lebomló polimerek szervezetben való jelenlétével kapcsolatos egészségügyi problémáktól.

A termék nem vándorol a szomszédos szövetekbe. A dermiszbe juttatott összes tejsavmolekula a kívánt rétegben marad, és szorosan fenntartja a térfogatot az injekciós zónában.

További előny a tejsavrészecskék helyes geometriai alakja, amely megakadályozza a kis erek eltömődését a beadás során.

Az AestheFill alkalmas a megfelelő koncentráció kiválasztásával a dermisz különböző szintjein (mély és felületes) történő kezelésre.

Az Aesthefill kezelés utáni teendők

A kezelést követően 5 napig masszírozza otthon több alkalommal a kezelt területet.Fontos a kezelés utániórákban a szúráspontok tisztán tartása, hogyelkerülje a fertőzéseket, amelyek szövődményeket okozhatnak. Tartózkodni kell a kozmetikumok használatától, egy ideig ne menjen szaunába, szoláriumba vagy uszodába, kerülje a szélsőséges időjárást.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre