Cog szálas arcfeszesítés

Thread lift cog szallal porta bella vita

Az arc kontúrjának megváltozása az idő múlásával elkerülhetetlenül bekövetkezik, ami a szövetek rugalmasságának csökkenéséből , és a volumenvesztésből adódik.

Az áll elveszíti a fiatalosságot sugárzó V alakú vonalát, a megereszkedett arc „ráborul” az amúgy is mélyülő ráncokra, tovább rombolva a fiatalos megjelenést.

A műtét nélküli eljárások között rendkívül népszerű a felszívódó szállal történő arcfeszesítés, arcemelés, amely minimálinvazív eljárás, rövid idő alatt, jelentős fájdalom nélkül elvégezhető, és valódi „ebédidős” kezelésnek számít, hiszen a mindennapi tevékenység szinte azonnal folytatható.

Az eljárás hatása a szervezet regenerációján alapul, kis kockázattal jár, és hatása 2 évig is tarthat. Mindemellett nagy előnye, hogy a felszívódó szál típusok széles választékának köszönhetően a megfelelő kombináció kiválasztásával egyre látványosabb eredmények érhetőek el.

Cog szálas arcfeszesítés

Miben más a hagyományos felszívódó szálakhoz képest?

A felszívódó szálas kezelések egyik formája, amikor jelentősebb arcfeszesítés, emelés és tartás érdekében COG (horgas) szálakat használunk.

Ennél a kezelésnél kevesebb, de erőteljes tartást/húzást biztosító hosszú szálakat fűzünk be. A Cog szálak széles típusválasztékának köszönhetően (szál vastagsága, fogazottság formája, hosszúsága stb) egyre látványosabb eredmények érhetőek el ezzel a kezeléssel, főképp ha a problémának megfelelően a klasszikus , „hagyományos” felszívódó szálakkal kombináljuk.

 A Cog szálas kezelést követően azonnal látható emelő hatás, hiszen a befűzött, és helyére illesztett szálakon elhelyezkedő „tüskék” a szövetekbe kapaszkodva rögzítik az emelést. Ezt követően a szervezet reakciója a hagyományos felszívódószálas kezelésnek megfelelően alakul, így a végleges hatás hónapok múlva alakul ki, jelentős változást eredményezve az azonnali hatáshoz képest is.

Cog szálas arcfeszesítés menete egy eset kapcsán képekkel 

Megbeszélés (konzultáció)

A kiindulási állapot képei:

Before horgas

A kérés

Az áll „lógásának” és a szájszéltől lefelé induló redő megszüntetése, az arc fiatalosabb , de feltétlenül természetes hatású látványa.

A probléma a „panaszolt” területen:

  • az arc szövetei megereszkedtek, ezáltal az állív elmosódott, az arc V vonala ellaposodott
  • a megereszkedés következtében a nevető és szomorú ránc mentén kialakult egy többlet , ez a redő mélyebbnek mutatja a ráncokat

A javaslat

A megbeszélést , tervezést követően COG (horgas) felszívódó szálas részleges arcfeszesítés, arcemelés mellett döntöttünk, amivel az állív élesedését és az arcközép megemelését terveztük elérni.

A kezelés eredménye

  • Jelentős javulás a kezelt terület kontúrjában, a kezelést követően azonnal látható volt az állív élesedése, az arc megereszkedés csökkenése.
  • A nevetőránc és a szájzugnál megjelenő szomorú ránc sekélyebbnek tűnik, hiszen a megereszkedésből eredő „ráhajlás” okozta, nem csak a volumenhiány. ( További simítására hyaluronsavval történő volumenpótló ráncfeltöltés jönne szóba)
  • Az arc ellaposodott V vonala , kontúrja jelentősen javult, az arc évekkel fiatalosabbá vált.
Before after horgas1admin
Before after horgas2admin

A képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek. ( Fontos azonban, hogy az eredmény kiteljesedésére több hónapra van szükség, miközben fokozatos javulás látható)

A kezelés menete

A tervezést követően a megfelelő számú és méretű „fogas” szálat egy vékony kanül segítségével bejuttatjuk a bőr mély rétegébe úgy, hogy a horgocskák a szövetekbe kapaszkodva megemeljék a kívánt irányba a szöveteket.

Ezután a szálakat a megfelelő pozícióban rögzítjük, majd a tartását szintén felszívódó , vékonyszálas kontúrterápia során használt szálakkal stabilizáljuk.

Az eljárás minimális fájdalommal jár.

A kezelést követően már látható a változás, de a teljes hatás kialakulása hónapokat vesz igénybe. Az arcfeszesítés eredménye általában 2 évig tart.

Horgas kezelesmenet

A kezelést követően kerülni kell a napozást, az arc erőteljes igénybevételét (arctorna) .

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre