DEKA MOTUS AY nonablatív lézeres rejuvenáció

Depositphotos 35708601 xl 2015 1 cmscrop

Lézeres rejuvenáció

A bőr megújítását célzó lézeres kezelések a bőr regenerációs képessége által a kollagén és elasztin termelésének fokozódását  okozzák. Ennek következtében a bőr feszessége és rugalmassága fokozódik, csökken a felszínes ráncok mélysége, mennyisége.

A bőr sérülésével járó ablatív lézeres rejuvenáció (pl. szén-dioxid lézer) 1-2 hét felépülési idővel járó kezelés. A bőr sérülése nélküli non ablatív eljárások ( pl. Nd:YAG) felépülési idővel nem járnak, ezért a rejuvenációs eljárások között egyre kedveltebb és keresettebb eljárás.

DEKA Motus AY non ablatív lézeres rejuvenáció

A Deka Motus Nd: YAG lézer hatékony kezelés a bőrfiatalításra, a bőr öregedésének klinikai és szövettani jeleit javítja. Klinikai tanulmányok igazolják a bőrsérülés nélküli lézerkezelés között kiemelkedő hatékonyságát.

A lézerfény a bőr sérülése nélkül nyelődik  el a célzott szövetekben, azok  felmelegedését okozva, miközben a bőr megfelelő hűtéséről, Cynosure léghűtéssel gondoskodunk.

A kezelés után közvetlenül tapasztalható a kezelt bőr feszesedése az azonnali hatás következtében, a szervezet regenerációs folyamatainak eredménye ( kollagén és elasztinképződés hatása) hónapok alatt fokozatosan alakul ki, a végleges eredmény 6 hónappal a kezelés után látható.

Kiváló választás:

  • a napkárosodott bőr kezelésére,
  • a felszínes ráncok simítására ,
  • a bőr feszességének, rugalmasságának helyreállítására.
  • Javítja a bőr minőségét , textúráját, fiatalos megjelenését az egyenletesebb, friss, kiegyensúlyozott bőrfelszín kialakulásával.

A kezelés az arc, nyak, dekoltázs, kéz kezelésére is alkalmazható.

Szőke feszes bőrű hölgy

Az optimális eredmény eléréséhez több kezelés is szükséges lehet, a tartós hatás megtartása érdekében fenntartó kezeléseket javasolunk.

 A kezelés miden bőrtípusra alkalmazható, de a kezelést követően fényvédelemről gondoskodni kell! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre