HIFU kezelés – orvosi arcfiatalítás műtét nélkül

Hifu kezelés

Rendelőnkben Magyarországon az elsők között kezdtük végezni a prémium minőségű orvosi HIFU kezelést.

Az eltelt időszak alatt nagyszámú arckezelést végeztünk el, így már nem csupán a rendelkezésre álló nemzetközi klinikai tanulmányok eredményei és a megadott protokollok, hanem saját HIFU kezelési tapasztalatok is segítik a lehető leghatékonyabb alkalmazást.

Mi az a HIFU kezelés?

A HIFU az eljárás neve, magas intenzitású fókuszált ultrahang.

Az elve, hogy a gép által kibocsátott ultrahanghullámok önmagukban nem károsítják a szöveteket, DE a speciális technológia segítségével több hullám a szövetekben egy adott pontban találkozik, és ezáltal a találkozási pontban a szövetet 65-70 fokra felmelegítik. Ennek a felmelegedésnek kettős hatása van.

Egyrészt a hőhatás azonnali koagulációt hoz létre, ami a rostok összehúzódása által azonnali feszesítést mutat.

Másrészt a hőhatás mikrosérülést hoz létre a fókuszpontban, ami a szervezet öngyógyító tevékenysége miatt alakítja ki a végleges, tartós feszülést a szöveti újraképződéssel.

Ebből következik, hogy a HIFU kezelés csak látszólag veszélytelen, hiszen annak ellenére, hogy a bőrfelszínen nincs látható nyoma, a felszín alatt RONCSOLÁST VÉGZÜNK az eredmény kialakítása érdekében.

Biztonságos az orvosi  HIFU kezelés?

Kizárólag megbízható géppel végzett kezelések lehetnek biztonságosak, amelyek esetében garantált, hogy a láthatatlan sérülések pontosan ott jönnek létre, ahová célozzuk, azaz valódi HIFU hatásra képes maradandó szöveti károsodás nélkül.

Olvasson bejegyzéseinkben a HIFU gépekkel, kezeléssel szembeni elvárásokról:  MIKOR BIZTONSÁGOS A HIFU KEZELÉS

UTIMS gépünkkel végzett orvosi HIFU kezelés

Rendelőnkben HIFU UTIMS géppel dolgozunk, amely rendelkezik orvosi CE engedéllyel, ami egy orvosi kezelésnél elvárható kritérium.

Ennek megfelelően az UTIMS valódi HIFU hatást ér el, minden (időnként cserélendő) kezelőfeje bevizsgált, biztonságos, precíz kezelésre ad lehetőséget.

3 mélységben ( 4,5 mm, 3 mm, 1,5 mm) végezzük a kezeléseket.

Milyen HIFU kezeléseket végzünk?

Teljes HIFU arckezelés

Az arc egészének, a szemkörnyéknek, homloknak és az állívnek komplex feszesítése, az arc fiatalos kontúrjainak visszaállítása, a bőr feszesítése, tömörségének javítása, a ráncok simítása

Részleges HIFU arckezelés

Amennyiben az arcdiagnosztika során megítélhető, hogy elégséges az arc elkülönített részének kezelése, vagy az arc egyéb problémás területein a HIFU kezelés nem jelent megoldást, ezt a formát választjuk, ilyenkor gyakran kombinációs kezelés részeként használjuk a HIFU kezelést.

Ebben az esetben szóba jövő arckezelések:

 • mini facelift (az orca és állív kezelése)
 • Állív és toka HIFU kezelése
 • Szemkörnyék kezelése (alsó és/vagy felső szemhéj feszesítése, ráncok simítása, szemöldök emelése)
 • Nyakfeszesítés (bőr feszesítése, tömörségének javítása, ráncok simítása)
 • Dekoltázs feszesítés

Kinek ajánljuk a HIFU kezelést?

A nők és férfiak által egyaránt kedvelt beavatkozás bőrtípustól és életkortól függetlenül ajánlható, ha látványosan szeretné visszaállítani fiatalos megjelenését, ugyanakkor nagy jelentősége van az öregedési folyamatok késleltetésében.

Akkor választjuk, ha:

 • ha a  műtét nélküli eljárások között hosszú hatásúnak számító eredményt egyetlen kezeléssel szeretné elérni
 • ha a lifting hatást minimális kellemetlenséggel járó eljárással kívánja elérni, ahol a bőrfelszín sérülése és idegen anyag bejuttatása sem történik meg
 • hosszútávú eredményre vágyik, de elfogadható, hogy a teljes  hatás nem azonnali
 • ha az Ön esetében, az Ön problémájára a HIFU kezeléstől várhatunk megoldást

Nem ajánljuk a HIFU kezelést, ha:

 • az Ön problémájára nem várhatunk kielégítő megoldást HIFU kezeléssel
 • ha azonnali eredményre vágyik
 • egészségi állapota nem teszi lehetővé
Hifu kezeles szemkornyekre porta bella vita 1

Hogyan történik a HIFU kezelés ?

A kezelést megelőzően mindig orvosi konzultációt végzünk, még akkor is, ha a megbeszélés a kezelés egy napon történik.

Az arc orvos-esztétikai diagnosztikáját követően állapítjuk meg a lehető leghatékonyabb beállítást, hogy professzionális kezeléssel a szükséges mélységben végezhessük el a magas intenzitású fókuszált ultrahangkezelést.

A kezelés fájdalmatlan, a kezelt terület nagyságától függően 1/2-1 órát vesz igénybe.

A kezelést követően bőrpír és duzzanat alakulhat ki, ami rövid időn belül megszűnik, a kezelés után azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

A kezelés hatásának tartóssága egyéni adottságoktól és életmódtól függően változhat, a klinikai tapasztalatok szerint  2-4 év. Ezt követően igény szerint megismételhető.

Marton Adrienn orvosi HIFU kezelése: 

Az orvosi-esztétikai kezeléseknél alkalmazott HIFU technolóigát nagy sikerrel alkalmazzuk az arcemelésben, feszesítésben.

A regionális televízió híradójának részletét itt tekinthetik meg:

Az orvosi-esztétikai kezeléseknél alkalmazott HIFU technológiát nagy sikerrel alkalmazzuk az arcemelésben, feszesítésben.

 Vermes Tímea HIFU kezelése a Porta Bella Vita Orvosi Esztétikai Központban

Rendelőinkben várjuk a legújabb fejlesztésű HIFU UTIMS kezelésünkkel, akár önmagában, akár kombinációs kezelésben szeretné igénybe venni.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre