Hyaluronsavas archarmonizáció, profilharmonizáció

Archarmonizacio

“ A valódi elegancia mindenben ott van, főleg azokban a dolgokban, amik nem kérkednek vele. “
(Christian Dior)

Ez minden archarmonizációs kezelés eredményére is igaz. Túlzások nélkül, de kellő mennyiségben, optimális tervezést követően, a szükséges helyre, szükséges mennyiségű, optimális hyaluronsav kombináció bejuttatása a harmonikus, elegáns eredmény titka.

Az archarmonizáció

A hyaluronsavas archarmonizáció műtét nélküli eljárással képes az arc alakítására, speciális koncepció alapján alkalmas a nőies és férfias vonások hangsúlyozására és a kor jeleinek (aging folyamatok) kezelésére is.

Egyedülálló technikai megoldásokat alkalmaz  mélyreható anatómiai és elméleti ismeretekre, szemléletmódra építve. Az optimális eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű hyaluronsav felhasználása, ami teljes kezelés esetén akár 6-10 ml hyaluronsavat is igényelhet.

Az archarmonizációs kezelések eltérnek az 1-2 ml hyaluronsav felhasználást igénylő kezelésektől, a kezelés költségének meghatározása NEM a felhasznált hyaluronsav mennyiségétől függ.

A kezelések általában egy ülésben elvégezhetőek, de tervezés alapján több szakaszban is eljuthatunk a célig.

Az archarmonizációs kezelések fajtái

Az archarmonizációs kezeléseket dr Zac Ally ” Artistic Facial Transformation” útmutatásai alapján osztályozzuk és végezzük.

Nőies vonások hangsúlyozása, női arc harmóniája (Feminizáció, Beautyfication)

A nőies vonások hangsúlyozásánál a kulcsfontosságú területek kezelését végezzük, mint például a nőies arckontúr, teltebb ajkak, keskenyebb áll és finomabb állkapocs.

Masculin/ férfias vonások hangsúlyozása

Az olyan jellemzők, mint a szélesebb állkapocs és a négyzetesebb áll jellemzik a vonzóbb vonzóbb férfiideálokat. Hyaluronsavval fokozhatjuk a férfiarc karakterességét, általánosságban négyzetesebb arcformát hoznak létre.

Profilharmonizáció

Az arc oldalról nézve harmonikusabbnak tűnik a jól kiegyensúlyozott profil arányokkal. A hyaluronsavval az orr, az áll és az ajkak kezelése történik ebben az esetben, hogy fokozza és kiegyensúlyozza e 3 arcvonás kapcsolatát, harmonikus arányt hozva létre közöttük.

Strukturális fiatalítás

Az idő múlásával az arc volumene csökken a szerkezeti átalakulás miatt, a bőr megereszkedhet, az arc elveszíti fiatalos kontúrját, fáradt megjelenése lesz.

Az egyik leggyakoribb hyaluronsavas archarmonizációs kezelés, komplex megoldást nyújt az arc fiatalosságának helyreállítására. Gyakran kombináljuk botulinum toxin kezeléssel, és a bőrminőség javítását célzó eljárásokkal. Szükség esetén felszívódó szálas kezeléssel is kiegészítjük.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre