Orvosi mezoterápia

Orvosi mezoterápia

A mezoterápia alapja az a tény, hogy a problémákat leghatékonyabban megszüntetni az okok célzott kezelésével lehet, amikor is a problémás területbe a megfelelően kiválasztott hatóanyagot bejuttatjuk.

Az eljárás során a bőrt előkészítjük, majd apró tűszúrásokkal juttatjuk a hatóanyagokat a kezelt területbe injekciós tűvel, vagy mezoterápiás pisztollyal.

Az eljárás a hatóanyagok széles palettájának köszönhetően számtalan lehetőséget rejt magában.

Alkalmazzuk arc, nyak, dekoltázs, kézfej, hajas fejbőr kezelésére, zsírlerakódások megszüntetésére.

Feszesíti, élettel telivé teszi  a bőrt, az apró ráncokat kisimítja. Alkalmas pigmentproblémák (májfolt, szeplő) kezelésére, cellulit-kezelésre.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre