PROFHILO – bio remodeling

Borminoseg javitas a bor esztetikai problemai cmscrop

2018-ban a legjobb injektálható termék díját nyerte el az esztétikai termékek között.

Az innovatív  Profhilo a bőr remodelingjét végzi el, drámai javulást eredményezve a szövetek szerkezetében.

Profhilo  kezelések új kategóriát képviselnek  a bőr minőségének javításában. A Profhilo előállítási eljárása nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű hyaluronsav keveréket tartalmaz, amely kémiai adalékanyagok nélkül hővel stabilizálnak. A kapott komplex a következő egyedi tulajdonságokkal rendelkezik:


A Profhilo hatásainak kiterjedt klinikai kutatása, különösen 2015 óta, olyan adatokat szolgáltatott, amelyek igazolják az extracelluláris mátrix átalakulását, a kollagénképződés jelentős fokozódását. A  bőr textúrája, rugalmassága és hidratációja javul, feszesebbé válik, emelő hatás alakul ki.

A Profhilo önmagában is használható eljárás, vagy kiváló kiegészítés a dermális töltőanyagokkal történő kezelésre a legjobb eredmény elérése érdekében.

Profhilo

A Profhilo kezelés

A kezelés a test bármely területén elvégezhető, ahol a bőr szerkezetének remodelizálása a cél. A leggyakoribb az arc, nyak, dekoltázs kezelése, a finom ráncok, a bőr tónusának csökkenése miatt. 

Ugyanakkor látványos eredmények érhetőek el a kézfej fiatalításában, vagy akár a rugalmasságát vesztett felkar bőrének kezelésében.

A Profhilo kezelés utáni eredmények szinte azonnal láthatóak, természetes megjelenésűek, de látványos megújulást mutatnak az összes kezelt területen. A Profhilo a bőr átalakításán dolgozik:

  • Stimulálja a bőr mind a négy típusú kollagén és elasztin képződését (az egyetlen termék, amely képes ezt megtenni!)
  • Javítja a bőr tónusát, textúráját, hidratációját és ragyogását
  • Növeli a szilárdságot és rugalmasságot – az egészségesebb, lágyabb bőrért, növekedett rugalmasság mellett
  • Növeli az arc teltségét, feszesítő és emelő hatással

5 pontos Profhilo kezelés – BAP pontok

Az arc  és nyak kezelésénél a 2 ml Profhilo-t egyedülálló technikával oldalanként 5 (összesen 10 ) pontban injektáljuk a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 5 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes eloszlást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra, ez a kezelést a páciens számára kényelmessé teszi.

Profhilo arckezelés ábra
Profhilo nyak kezelés ábra

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre