PRP – Drakula terápia

Prp terápia

A Drakula terápiaként elhíresült biostimulációs eljárás lényege az, hogy a páciens saját véréből állítunk elő trombocytákban gazdag vérplazmát (PRP-t), amit az előkészített bőrbe mikroinjekciós tűvel juttatunk.

Az eljárás során szervezetünkben jelen lévő saját, szövetmegújulást segítő anyagainkat (trombocytákból felszabaduló növekedési faktorok) koncentrált mennyiségben a probléma helyére juttatva érjük el a kívánt hatást.

Az eljárás alkalmas a bőr fiatalos hatásának visszaállítására,  feszesítésére, apró ráncok eltüntetésére.

A bőr tónusa javul, friss, üde lesz, száraz-fakó színe megszűnik.

A kúra fél éven belül 3 alkalommal elvégezve, majd évente egy alkalommal ismételve eredményezi és tartja fenn  a látványos változást.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre