SkinBooster-Hydrobalance kezelés

Hydrobalance skinbooster

A kor, stressz, a hormonális változások,  a dohányzás, a nap károsító hatása  mind olyan tényezők, amelyek gyorsítják a bőr öregedését.

A bőr textúrája egyenetlenné válik, megjelennek az apró, felszínes ráncok, az arcszín elveszíti üde ragyogását és fényét,  tompa , fakó színűvé válik, száraz, vékony és sérülékeny lesz.

Innovatív orvosi injekciós technikákkal kezelhetjük látványosan a problémákat.

Redensity

Hydrobalance terápia

A  bőr hyaluronsav tartalmának csökkenése és az oxidatív stressz a fő kiváltó oka a bőr öregedésének.

A hyaluronsav saját súlyának sokszorosát megkötve gondoskodik a bőr hidratáltságáról, tömör tapintatáról, egészséges, feszes külleméről.

A külső károsító hatások miatt felszaporodó toxikus elemek pedig csökkentik a bőr rugalmasságát és tónusát.

Az orvosi kezelés során a Teosyal exclusiv, hyaluronsav alapú bőrmegújító formuláját injekciós technikával juttatjuk a bőr felszínes rétegébe, helyreállítva  a bőr egyensúlyát a bőr azon rétegében, ahova kozmetikai készítmény már nem juthat be. 

A kezelés hatására bőr tömör tapintatúvá válik, elsimulnak a felszínes ráncok, csökken a ráncolhatósága, visszanyeri egészségés fényét, fiatalos szerkezetét. 

Kinek ajánlott a kezelés?

Kortól, nemtől függetlenül végezhető a kezelés.

Fiatalabb korban a bőr öregedésének késleltését is elérhetjük az innovatív dermokomplex segítségével.

A fakó, ráncos, fénytelen, idős  bőr fiatalításával a bőr szerkezete tömörebbé, fiatalossá válik, a felszínes ráncok elsimulnak, visszanyeri fényét és tónusát.

 

Hogyan történik a kezelés?

A hyaluronsavas dermorekonstrukciós komplexet mikrotűvel jutatjuk a bőrbe.

A legjobb eredmény éredkében a kezelést 3 hetes időközökkel 3 alkalommal ismételjük meg, majd a hatás fenntartása érdekében évente 1-2 alkalommal egyszeri kezelést végzünk.

Melyik területek kezelését végezzük?

  • Arc
  • Nyak
  • Dekoltázs
Hydrobalance borfeltoltes

SkinBooster kezelés

A ráncfeltöltő hyaluronsavaktól eltérően nem a volumen pótlását végezzük keresztkötött hyaluronsavval, hanem a bőr középső rétegébe injektálva  a lassabb felszívódású keresztkötött hyaluronsavat, kifejezetten a bőr fiatalítását érjük el.

A bejuttatott hyaluronsav a bőrben vízmegkötő depot alkot, így biztosítja a bőr folyamatos hidratáltságát, tömörségét.

A kezelés hatására a bőr feszessé, teltté, ragyogóvá, tömörré válik, a felszínes ráncok elsimulnak, a fáradt, fakó szín ragyogóvá válik.

Kinek ajánljuk?

Fáradt, fénytelen, sérülékeny, felszíni ráncokkal „rajzolt” , tömörségét elvesztett bőrön végezzük a kezelést a bőr feszessé tételével.

Hogyan történik a kezelés?

Helyi érzéstelenítő krém használatát követően apró tűszúráson keresztül legyezőszerűen oszlatjuk el a bőr középső rétegébe a bejuttatott anyagot.

Amennyiben további bőrfeszesítésre van szükség, a kezelés 1-2 hónap múlva megismételhető, a későbbiekben pedig a tartós hatás érdekében évente ismétlése szükséges.

Mely területek kezelését végezzük?

  • Arc
  • Nyak
  • Dekoltázs
  • Ajak

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre