Nucleofill biorevitalizáló kezelés

Nucleofill cmscrop

A Nucleofill egy polinukleotid alapú injektálható gél, amelyet kifejezetten a bőr megfiatalítására és védelmére terveztek. Magas viszkozitása lehetővé teszi a sebek hosszan tartó gyógyulását és a mély bőr helyreállítását.

A Nucleofill  lazac DNS-éből származó polinukleotidokat tartalmaz. A Nucleofill  alkalmas a károsodott bőrrel, pigmentációval és hegesedésekkel küzdők számára.

Milyen eredménye van a Nucleofill kezelésnek

Emeli a megereszkedett bőrt, javítja a kontúrt

Feszesít

Erősíti az érzékeny és igénybe vett bőrt

Javítja a hegek és striák megjelenését

Hidratálja és helyreállítja a száraz és sérült bőrt

Javítja a pigmentfoltok megjelenését

Javítja a szemkörnyék megjelenését

Hajhullás, hajritkulés kezelésére is alkalmas

 A nucleofill hatásai

Hidratáló hatás

A Nucleofill nagy molekulatömegű polinukleotid láncokat tartalmaz, vagyis jelentős mennyiségű vízmolekulát képes megkötni. Intenzív hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, ami kulcsfontosságú mindazok számára, akik fiatalosabb, felfrissült bőrre vágynak.

Antioxidáns hatás

A szabad gyökök instabil molekulák, amelyek károsítják a bőrsejteket. A Nucleofill polimer kémiai szerkezete blokkolja a szabad gyököket, és azonnali „fogóként” működik a szabad gyökök ellen.

Biostimuláló hatás

A Nucleofill biostimuláló tulajdonságokkal rendelkezik, és növeli az 1-es típusú kollagén termelését. Ez a stimuláció lassú és folyamatos, és ez az, ami a  hosszan tartó szövetemelést biztosít.

Mikor javasolt a Nucleofill kezelés 

Alkalmazása bárkinek javasolt, ha a bőr veszített rugalmasságából, ha az idősödés jeleit tapasztalja. Bármilyen testtájon alkalmazható, az arctól a kézfejekig.

Különleges változatai :

Nucleofill Eye, ami a szem közvetlen környékén is használható.

Nucleofill Hair hajhullás és hajritkulás ellen veszi fel a harcot

Alkalmazás gyakorisága

A kezelést kúraszerűen végezzük, általában minimum 4 alkalomra van szükség kéthetente.

A hatóanyagot a bőrbe tűvel juttatjuk, ennek technikája a felhasználási területtől függ.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre