Ellansé kezelés

Ellansé

Az Ellansé egy innovatív arcfeltöltő kezelés, amely nem csupán azonnali térfogatnövelést biztosít, hanem hosszú távon serkenti a kollagéntermelést is. A kollagén az egyik legfontosabb fehérje a bőrünkben, amely feszességet és rugalmasságot biztosít, ám az idő múlásával a termelése lelassul. A kezelés célja, hogy helyreállítsa a bőr fiatalos megjelenését, mindezt természetes módon, a szervezet saját kollagéntermelését fokozva.

Kinek javasolt az Ellanse kezelés?

A kezelés ideális választás azok számára, akik azonnali eredményeket és hosszú távú bőrfiatalítást keresnek. A kollagénstimuláció révén természetes, hosszan tartó hatást érhet el, amely helyreállítja az arc fiatalos megjelenését.

A kezelés különösen hatékony az arckontúrok újraformázásában és a mélyebb ráncok feltöltésében.

Elsősorban az arcon alkalmazható. Kiválóan használható a következő területeken:

  • Járomív
  • Állív
  • Áll
  • Nevetőráncok és marionett vonalak
  • Homlok és halánték
  • Szemöldök és szemkörnyék
  • Orr

Hogyan működik az Ellansé?

Az Ellansé két szakaszban fejti ki hatását. Először, azonnal feltölti a kezelt területeket, visszaadva az arc kontúrjait és eltüntetve a mélyebb ráncokat. Ezután megkezdődik a hosszú távú kollagénstimuláció, amely folyamatosan javítja a bőr minőségét és tartását. Az Ellansé különlegessége, hogy nem csupán ideiglenes megoldást kínál, hanem serkenti a szervezetet, hogy maga is kollagént termeljen, így természetesebb és tartósabb eredményt biztosít.

Mit tartalmaz az Ellansé ?

Speciális összetétellel rendelkezik. Alapanyaga egy karboxa-metil-cellulóz vizes gél ( CMC) és polikaprolakton (PCL) mikrogömböket tartalmaz. A CMC biztosítja az azonnali töltőhatást, míg a PCL mikrogömbök a kollagéntermelést serkentik. Ez az összetétel teszi lehetővé, hogy az Ellansé hatása sokkal tartósabb legyen, mint a hagyományos hyaluronsavas feltöltő anyagoké.

A kezelés előnyei

Azonnali és hosszantartó eredmények

Az Ellansé különböző formulációi lehetőséget adnak a pácienseknek, hogy a kezelés időtartamát igényeikhez igazítsák. A választékban szereplő verziók 1-től akár 4 évig is tartó hatást nyújtanak, így hosszabb időre is megoldást kínálhatnak azoknak, akik tartós változást szeretnének.

Kollagénstimuláció

A PCL mikrogömbök serkentik a szervezet természetes kollagéntermelését, amelynek köszönhetően a kezelés hatása nemcsak azonnali, hanem idővel fokozatosan javul. A saját kollagén termelődése segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, így az eredmény természetes és tartós.

Természetes megjelenés

Ellentétben sok más feltöltő anyaggal, az Ellansé természetes megjelenést biztosít. A megfelelően alkalmazott kezelés nem ad mesterséges vagy túlzott eredményt, hanem fiatalos, friss megjelenést kölcsönöz a páciensnek.

Az Ellansé és a hyaluronsav összehasonlítása

Az Ellansé és a hyaluronsavasfeltöltő anyagok közötti fő különbség a tartósság és a hatásmechanizmus. Míg a hyaluronsav alapú feltöltők rövidebb ideig tartanak és nem stimulálják a kollagéntermelést, az Ellansé hosszantartó hatást kínál, köszönhetően a kollagén stimulációjának. Ráadásul az Ellansé kisebb mennyisége is elegendő lehet ugyanazoknak az eredményeknek az eléréséhez.

Mikor látható a hatása és meddig tart?

A kezelés azonnali eredményeket biztosít a térfogatpótlás révén, amit a karboxi-metil-cellulóz gél biztosít. A hosszú távú eredmények azonban a kollagénstimuláció következtében alakulnak ki, ami néhány hónap alatt fokozatosan válik látványossá. A végleges eredmény 3-4 hónappal a kezelés után válik igazán megítélhetővé, ekkorra a bőr minősége és a térfogat növekedése a legszembetűnőbb.

Hatása a választott formulától függően akár 1-4 évig is tarthat. Az Ellansé S változat 1 évre, míg az E változat akár 4 évre biztosít eredményt. Az eredmény tartóssága egyedülállóvá teszi az Ellansé-t a feltöltő anyagok között.

Mennyire biztonságos a kezelés?

Az Ellansé rendkívül biztonságos kezelés, amelyet világszerte több mint 60 országban alkalmaznak. A termék biokompatibilis, tehát nem okoz allergiás reakciókat, és idővel teljes mértékben felszívódik a szervezetben. A mellékhatások minimálisak, és általában csak enyhe bőrpírral, duzzanattal vagy zúzódásokkal járnak, amelyek néhány nap alatt elmúlnak.

Ha többet szeretne megtudni akezelésről vagy személyes konzultációra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre