Archarmonizáció a mindennapokban

Img 0206 cmscrop

Archarmonizáció hyaluronsavval hosszú távra tervezve

Orvosesztétikai kezeléseknél mindig hosszú távon gondolkozunk. Az archarmonizáció során sem az a cél, hogy egy eredmény az azonnal készült fotókon jól mutasson, hanem az, hogy a való életben, a rendelőn kívül jól „teljesítsen”, viselhető legyen.

Tulajdonképpen nem csak az arcot harmonizáljuk, hanem már a kezeléskor figyelembe vesszük a hosszú távú (sokszor évekkel későbbi hatást), és azt, hogy az eredmény a páciens életébe is harmonikusan illeszkedjen. Hiszen sokszor, ami képen igazán látványos, az a való életben túlzó, zavaró, természetellenes. ( És ez az idő múlásával sem javul) 

A hyaluronsavas ismétlő kezelések mindig kevesebb anyagot igényelnek mint az “alapozás”, hiszen egy jól tervezett  hyaluronsavas archarmonizáció  pozitív hatásai évekig megmaradnak, így mindig kevesebb “problémát “ kell kezelnünk, jobb alapokra építkezhetünk. Jó hír, hogy a pozitív hatások a hyaluronsav felszívódása után is megmaradnak.

Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy a helyes stratégia az, ha az archarmonizációnak része a bőr minőségének javítása is.

Utóélete

Bemutatunk egy archarmonizációt, aminek alapozását 2018-ban végeztük el, azóta csupán finom frissítések történtek, a mostani kezelés előtt utoljára 2 éve. 

A rendelőn kívüli életben :

2023 kezelés után 8 héttel

2018 a kezelések előtt

Archarmonizáció frissítése

(2023)

A legutóbbi kezelést közvetlenül megelőző, és kezelés utáni fotói:

A lényeg mindig az lesz egy kezelés után, hogy a való életben, a rendelőn kívül hogyan működik a kezelés eredménye. Persze nem elhanyagolható, hogy hosszú távon mit várhatunk tőle.

Köszönjük a bizalmat, és hogy bemutathattam a képeket.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre