Botulinum toxin kezelés szemléletváltás

32643bbc 4b34 4fe4 967e 63a1bdd19055 cmscrop

Szemléletváltás Botulinum toxin kezeléseknél

A “botox kezelés ” szemlélete is nagy változáson ment át az utóbbi években. Nem sablonosan, egy adott protokoll szerint végezzük, az arc mozgásának, az izmok egymásra hatásának elemzése teszi lehetővé az orvosesztétikában az eredmény maximalizálását és a természetes hatást.

Új szemléletmód, új kihívások a botulinum toxin kezelésekben? Ha úgy tetszik, igen!

Ha figyelembe vesszük, hogy az orvosesztétikai kezelések célja a megjelenés javítása kell hogy legyen, a pácienshez igazítva, világos, hogy nem lehet cél, hogy mindenkinek ugyanúgy, ugyanazt, és nem lehet cél a mimika megszüntetése sem.

Ma már a kezeléseknél nem csak a klasszikus anatómiai ismereteket vesszük figyelembe, de a teljes mimikát vizsgáljuk, annak speciális eseteit, vagy egyéni adottságait is.
Természetesen nem cél a mimika megszüntetése, enélkül is fiatalosabb, ránctalan/ránctalanabb megjelenést érhetünk el természetes hatással.

Szóval a b.tox kezeléseket az esztétikai orvoslásban már új köntösbe öltöztettük.
Ideje volt a szemléletváltásnak.
Nem bénítjuk az izmokat, nem fagyasztjuk le az arcot, nem arra vágyunk, hogy lássák “botoxoltattunk”.
Egyszerűen csak a jobb megjelenésre fókuszálunk, mindenkinek egyénileg, kinek kisimultabban, kinek kevésbé, a sablon kezelések helyett egyéni kezeléssel.

Botulinum toxin kezelés előtte utána fotók

Ráncok simítása, egyensúly kialakítása

Archarmonizációs kezelés frissítéseként első lépésben végeztünk botulinum toxin kezelést:


– a szemöldök közötti haragos ráncokat simítottuk
– megemeltük a szemöldököt, hogy a tekintet nyitottabb legyen
-simítottuk a szarkalábakat
– simítottunk a szarkalábakon is túlfutó felszínes ráncokon a bőrön- megszüntettük a szájzug lefelé görbülését
– csökkentettük az állcsúcs behúzását és egyenetlen felszínét az izom ellazításával ( ha lapozol, láthatod, hogy már a b.tox kezelés hatásara is mennyit javult az állcsúcs pozíciója, amit majd hyaluronsavval tovább javítunk)

A kezelés után 2 hét telt el, ennek az eredményét mutatjuk. 

( A teljes archarmonizáció leírása, hyaluronsavas feltöltés eredménye előző bejegyzéseink között látható)

Botulinum toxin kezelés előtte és utána fotók
kezelés előtt és után

Férfias eredmény , természetes megjelenés

 Férfikezeléseknél határozottan nem cél, hogy mozdulatlan legyen a kezelt terület. A kezelési pontok, a szükséges hatóanyagmennyiség meghatározása mindig egyénileg történik, nagyon fontos figyelembe venni, hogy mimikai izmaink sem egyformák, az izmok egymásra is hatással vannak, sok szempontot kell mérlegelni az optimális eredmény eléréséhez.

Kezelés előtt és után

A bemutatott területek mellett botulinum toxin használatával megfelelő esetben javíthatunk az állív megjelenésén, vékonyíthatjuk az arcot, simíthatjuk a nyakat, kezelhetjük az ínymosolyt, az ajak feletti „cigarettaráncokat”, de biztonságosan kezelhetjük a hónalji izzadást is többek között.

Hogyan történik a Botox kezelés?

A kezelés során vékony injekcióstűvel, szinte fájdalommentesen juttatjuk a ráncok képződéséért felelős izmokba a kis mennyiségű hatóanyagot, amely a bejuttatás helyén, csupán helyileg fejti ki hatását.

Rendkívül nagy jelentősége van, hogy melyik izmot és milyen mértékben blokkoljuk. Tévhit, hogy a botox kezelés hatására az arc mimikátlanná, kifejezéstelenné válik. A helyes kezelés természetes , fiatalos külsőt eredményez. 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre