Cooltech zsírbontás hasról eredményképekkel

Img 1436 cmscrop

 2019. Május…. Azóta menetel előre, és halmoz sikert sikerre a Cooltech cryolipolízis kezelésünk. 

Napról napra söpri be az elismeréseket, a kezelések után a változások minden várakozást felülmúlnak.

Cooltech cryolipolízissel jelen esetben egy has kezelése történt, 10 héttel ezelőtt. Vendégünk egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott eljönni a 6 hetes kontrollra, de már alig várta, mert, ahogy mondta az összes ruhája nagy lett rá. Nem is csoda, mert az eredmény:

11 cm (❗️) körfogatcsökkenés, 10 héttel a kezelés után.


Ami történt: 1 alkalom Cooltech  cryolypolisis  kezelés, Z-Wave Pro lökéshullámmal kombinálva.

Az eredményhez nincs is mit hozzátenni, magáért beszél, és nem csak a páciens örül, de a mi napunkat is feldobják ezek a rendkívül látványos eredmények.  

A zsírfagyasztás során -8 C-on a zsírsejtek “széttörnek”, amelyik elpusztult, nem pótlódik többé.


A Z wave amellett, hogy a kezelés után jelentkező dyscomfort érzést megszünteti, jelentősen fokozza a kezelés eredményességét, emellett elsimítja a zsírfagyasztás során esetlegesen jelentkező felszíni egyenetlenségeket és a bőr feszesítésével is javítja az összképet.


Persze van, amikor az Ön problémájára nem ez a kezelés a legjobb választás, de a DEKA Onda, Cooltech , Z-wave  kombinációs lehetőségek szinte minden műtét nélküli alakformálásra, kontúrozásra, feszesítésre megoldást nyújtanak.


Megfelelő választással a legjobb eredmények érhetőek el.


Amit viszont fontos tudnod, hogy a kezelések eredményéhez idő kell!!! Úgyhogy a türelem elengedhetetlen.
Ezen kívül fontos, hogy ne dolgozzon a kezelések ellen,tehát ne hagyja abba a mozgást, ne táplálkozzon egészségtelenebbül. Na és persze tudnia kell, hogy van, amikor több kezelésre van szükség az “álomeredmény” elérésért. 

Ha Önt is meggyőzte az eredmény, várjuk szeretettel. A 2019. november 16-a és december 5-e között igénybe vett kezelések után ugyanazon terület január 31-ig történő kezelése 30 % kedvezménnyel vehető igénybe. Ha Önnek ezen időszak előtt már volt Cooltech vagy Deka Onda kezelése, akkor a kedvezményes lehetőség igénybevételére december 5-ig van lehetősége. Erről részleteket itt olvashat.

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján! 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre