Deka Onda zsírbontás

Img 0832 scaled

Van, amikor a sport és az egészséges életmód ellenére sem szűnik meg a makacs cellulit, vagy a testkontúrt rontó kis zsírlerakódások. Ilyenkor megfogalmazódhat a  testkontúrozás, zsírbontás, bőrfeszesítés, cellulitkezelés igénye sokszor a tökéletes alkatú páciensekben is.

DEKA Onda Coolwaves kezelés ezeket a problémákat is rendkívül hatékonyan és biztonságosan kezeli fájdalom és felépülési idő nélkül. 

A DEKA Onda új intelligens mikrohullám forrásának, innovatív kezelőfejének segítségével képes a mélyebb zsírszövet szelektív célzásával a bőrfelszín felmelegedése és sérülése nélkül, nem invazív eljárással csökkenteni a zsírszövet mennyiségét.

  • Helyi zsírlerakódás

A CoolwavesTM hullám mélyen behatol a bőrbe a bőr felületi sérülése nélkül,  szétrombolja, elpusztítja  a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.

  • Cellulit- narancsbőr

Hatékonyan megcélozza a kötőszöveti septumot, kifejezettebb, súlyosabb cellulitnél is, a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancs-bőr” hatás esetében).

  • Bőrfeszesítés

Az ONDA rendszer speciális mikrohullámaira a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak, emellett új kollagén termelését ösztönzik. Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.

Amarilla szeptemberi Nyílt napunk felhívására jelentkezett. Őt a fenék alatti -semmivel el nem tüntethető – makacs zsírpárnácskák zavarták. 

Az orvosi konzultáció során a fenék alatti “banana roll”, oldalsó zsírlerakódás csökkentésére és a fenék alsó részének feszesítésére az esztétikai gépek versenyében 2018-ban nyertes DEKA Onda kezelést választottuk, melyet minden esetben kiegészítünk Z-Wave lökéshullámterápiával. 

Ez a kombináció új perspektívákat nyit a műtét nélküli testformálásban. 

Az alábbi képek a kezelés előtti , és egyetlen (!) kezelést követő 6. héten  készültek.

A kezelések szükséges száma a kezelendő probléma “súlyosságától”, összetettségétől ( pl. Szükséges-e cellulit kezelés is) az elvárt változás mértékétől függ.

Klinikánkon gépparkunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy a legkorszerűbb lehetőségek között válogatva a legoptimálisabb kezelést választhassuk ki az Ön számára, így a Deka Onda kezelés és a Cooltech cryolipolizis, sőt többször ezek kombinációja is, az optimális testkontúr javítását szolgálja bizonyított hatékonysággal.

Amarilla boldogan néz tükörbe, már a következő kezelésére készül, mert az eredménnyel maximálisan elégedett, és most (ahogy ilyenkor lenni szokott) nincs megállás, mert mindig van „csakmégegyterület” 🙂

Ha Önt is meggyőzte az eredmény, várjuk Önt is szeretettel.

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján.

Kövessen minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre