Zsírbontás, alakformálás

Depositphotos 18804767 xl 2015 cmscrop

Mikor szükséges a zsírbontás, mikor a bőrfeszesítés, mikor mire érdemes a hangsúlyt fektetni, kell-e kombinálni narancsbőr vagy stria kezeléssel?

Leginkább ezek a kérdések befolyásolják a kezelések kiválasztását, vagy a megfelelő kombinációt, hogy a legoptimálisabb műtét nélküli eredményt a legkevesebb kezeléssel érjük el.

Alapvető, hogy a helyi kezelések nem alkalmasak általános fogyasztásra, ebben az esetben a sport és a diéta, vagy a táplálkozás megváltoztatása a megoldás.

Ez nem jelenti azt, hogy csak optimális testtömeg esetében van helye a testkezeléseknek!

Hiszen a test arányainak megváltoztatása, egy-egy testtájon zavaró zsírfelesleg megszüntetése, a bőr feszesítése nem csak normál testalkat esetén, de némi testsúlyfelesleg esetén is szép eredményeket hozhat.

Mikor melyik testkezelést javasoljuk?

Mindig a probléma legoptimálisabb megoldásához választjuk a kezelést.

Honnét tudjuk , hogy eredményes a kezelés, vagy a változás tényleg a kezelés eredménye ?

A fotózáson kívül sok paramétert mérünk, rögzítünk, és  a kontrollnál ellenőrizzük, értékeljük. Például ha a kezelés és kontroll közötti időszakban a testtömegben és összetételben változás nincs, a nem kezelt terület cm-ben nem változik, de a kezelt területen csökken, egyértelmű, hogy a változás a kezelés eredménye.

Viszont ha közben fogyás, vagy hízás történne, akkor is megállapítható a vizsgálatokból, hogy a kezelés következtében milyen mértékű a változás.

Összességében a mért adatok alapján nagyon sok következtetést le tudunk vonni, ami nagy segítségünkre van a következő optimális kezelés kiválasztásában is. 

Testformálás eredmények

 

Bemutatunk néhány példát képekben is, az összehasonlíthatóság kedvéért néhány különböző esetet igyekeztünk kiválasztani ugyanarról a testtájékról (has). Persze ezen kívül nagy számú eredményünk van más testrészek kezeléséről is (fenék, csípő, comb, kar stb.), ezeket későbbi bejegyzésekben szívesen bemutatjuk.

FONTOS ! a Bemutatott eredmények egyetlen kezelés eredményei, további változásokat értünk/érhetünk el több kezeléssel.

1. Hasi zsírfelesleg csökkentését végeztük Cooltech Cryolipolízis + Z-wave lökéshullám kezeléssel. Egyetlen kezelés eredményét mutatjuk a kezelés előtt és 6 héttel azután. 

Ezt a kombinációt választottuk, mert:

-a kezelendő területen jelentősebb zsírvastagság helyi csökkentésétől várhatjuk a megjelenés javulását és a körfogat  csökkenését

-nincs jelentős bőrlazaság

-nincs felszíni egyenetlenség

-a Z-wave lökéshullámtól elvárható bőrfeszesítés a zsírbontást követően elégséges lesz a bőr feszesen tartására

zsírbontás előtt és után
zsírbontás előtt és után

2. Hasi körfogatcsökkentést végeztünk DEKA Onda+Z-wave kombinációval

A DEKA Onda jó választás ebben az esetben mert:

-zsírbontásra van szükség

-a bőr laza, tömörítése nélkül optikailag nem lenne kellő a javulás

-a felszín egyenetlen, esztétikailag az egyenletes felszín kialakítása kívánatos

-a Z-wave a bőr feszesítésében, a felszíni egyenetlenség simításában jelentős mértékben fokozza a hatást

Eredmény:

-A kezelt területen jelentős körfogatcsökkenés, miközben a testsúly nem változott, a nem kezelt területeken mért kontroll körfogatok sem változtak.

-A bőr feszesebb, tónusosabb

-következményesen a has pozíciója is megváltozott

-a bőrfelszín egyenletesebb

zsírbontás előtt és után
zsírbontás előtt és után

3. Has megjelenésének esztétikai javítása körfogat csökkentéssel

Ennek a kérésnek ebben az esetben DEKA Onda +Z-wave kombinációjával tudunk eleget tenni, amikor a zsírbontáson kívül nagy hangsúlyt kaphat a bőr feszesítése, egyenetlenségének megszüntetése.

körfogat csökkentés

4. Hasi zsírbontás, körfogat csökkentés CoolTech zsírfagyasztás, Z-wave lökéshullámmal kombinálva

Első lépésben a zsírfagyasztás és lökéshullám kombinációt választottunk, a zsírmennyiség csökkentésre koncentrálva. A következő (2.) kezelésnél viszont a további zsírbontás mellett nagy hangsúlyt kellhogy kapjon a bőr feszesítése is, hogy a kiüresedő zsírraktár feletti lazaság jelentősen csökkenjen, ebben a DEKA Onda Coolwaves a lökéshullámmal kombinálva verhetetlen a műtét nélküli eljárások között.

körfogat csökkentés
körfogat csökkentés

5. Testkontúr javítás DEKA ONDA kezeléssel

Jelentős zsírfelesleg nélkül, kissé meglazult bőr. Kezelés után mérhető változás kizárólag a kezelt területen,a bőr feszesebb, tónusosabb.

Testkontúr javítás DEKA ONDA kezeléssel

6. Izomépítés, izomtónus fokozás TOP FMS kezeléssel , DEKA Schwarzy-val-

 Ha bőrfeszesítést vagy narancsbőr kezelést is szerettünk volna végezni, a kezelést DEKA Ondával egészítettük volna ki.

Izomépítés, izomtónus fokozás TOP FMS kezeléssel

Cellulit ( narancsbőr ) kezelés

Éppen csak ízelítőképpen bemutatunk két narancsbőr kezelést is, mindkét testformálás részeként végeztük, ez is meghatározta a kezelési módszer megválasztását.

A narancsbőr kezelésénél figyelembe kell venni, hogy minél súlyosabb a kép (minél magasabb a narancsbőr stádiumbeosztása), annál több kezelésre, vagy kombinációra van szükség.

IV.stádiumú cellulit  kezelése

DEKA Onda + Z-Wave

Egyetlen kezelést követően a IV stádiumú narancsbőr III. stádiumra JAVULT. További kezelés szükséges ugyanebben a kombinációban, ha az eredményt fokozni szeretnénk.

narancsbőr kezelés

II.stádiumú cellulit kezelése

A narancsbőr I stádiumra javult. További javulás igényekor elégséges lehet a folytatáshoz a Z-wave kezelés.

narancsbőr kezelés

Kombinációk

Ma már ezek a csúcstechnológiák nagy lehetőségeket nyújtanak a testkezelésekben, műtét nélkül is látványos eredményeket érhetünk el. Sok módszer áll még rendelkezésünkre, akár gépi, akár injekciós kezelések, amik lehetővé teszik, hogy hatékonyságunkat, eredményességünket maximalizáljuk.

Minden kezelést személyre szabottan választunk ki, a gépek beállítási lehetőségeit, kombinációkat maximálisan kihasználjuk, és az eredményeket folyamatosan mérjük. 

Ha változtatni szeretne, várjuk Önt is! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre