Hyaluronsavas archarmonizáció, antiaging

Img 4054 cmscrop

“ A valódi elegancia mindenben ott van, főleg azokban a dolgokban, amik nem kérkednek vele. “
(Christian Dior)

Ez minden archarmonizációs kezelés eredményére is igaz. Túlzások nélkül, de kellő mennyiségben, optimális tervezést követően, a szükséges helyre , szükséges mennyiségű, optimális hyaluronsav kombináció bejuttatása a harmonikus, elegáns eredmény titka.

A szépség nem a teljes ránctalanságot, vagy a kamaszosan fiatal vonások visszaállítását jelenti bármilyen életkorban.

Archarmonizáció során elegánsan diszkrét változtatással, sokszor lépésről lépésre érjük el természetesen szép eredményt.

A képen a kezelés előtti és hetekkel később kialakult eredményt mutatjuk.

Megmutatjuk a kezelés után közvetlen készült képeket is, és azt, hol történt hyaluronsav bejuttatás.


 
Hyaluronsavas archarmonizációnál a volumenek pótlását, a szerkezeti változások korrekcióját, a kontúrok javítását, liftinget, az izmok feszességének modulációját , az ajak kezelését és nem utolsó sorban a bőr hyaluronsavas feltöltését ( skinbooster ) is elvégezzük.

A mimikai ráncok simítása pedig botulinum toxinnal történik.

Mennyi hyaluronsavra van szükség 


Nagyon fontos a mértékletesség, DE fontos az is, hogy kellő mennyiségű hyaluronsavval dolgozhassunk.
A szükséges mennyiséget az arc állapota és a cél határozza meg, gyakran több lépesben, hosszabb idő alatt érünk el a célig, és akár 4-6-8-10 ml hyaluronsavat is felhasználunk.
Ezekben az esetekben, ha teljes tervet készítünk, és megvalósítjuk lépésről lépésre, a felhasznált hyaluronsavat sem ampullánként számoljuk, az arc kezelésére adunk ajánlatot.

Meddig tart az eredmény 

Bár a hyaluronsav felszívódó töltőanyag, tanulmányok kimutatták, hogy sok évvel a kezelés után is kimutatható a szervezetben.

A teljes archarmonizáció eredménye 2-3 évig tartós, de finom fenntartó kezelésekkel megőrizhető tartósabban az eredmény.

Hyaluronsavas archarmonizációról részletesebben itt olvashat: ARCHARMONIZÁCIÓS KEZELÉSEK

Köszönöm szépen gyönyörű páciensemnek,hogy hozzájárult ahhoz, hogy bemutathassuk a képeket! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre