Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas arclifting, volumenkorrekció

Img 9159 cmscrop

Az orvosi  hyaluronsavval végzett feltöltés az egyik leggyakoribb műtét nélküli orvosesztétikai kezelés.

A feltöltés során injekcióval bejuttatott orvosi hyaluronsavakkal az arc szerkezetének helyreállítását végezzük, szemben a nem orvosi beavatkozásoknál használt hyaluronsavval, amelyek a bőr hidratáltságát, következésképpen a bőr feszesedását érik el, a volumenhiányok megszűntetése nélkül.

Bár az injekciós kezeléssel bejuttatott töltőanyagok használata nagy múltra tekint vissza, az egyre korszerűbb anyagok, az anyagok és módszerek széles választéka mellett szinte túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a hyaluronsavval végezhető kezeléseknek szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

Ma már nem csupán a ráncok megszűntetését, az ajkak dúsabbá tételét végezzük hyaluronsavval, hanem jó kezelési tervvel és kivitelezéssel lehetőség van az egész arc megfiatalításra, valódi faceliftingre is. (Megjegyzem, sokszor kevesebb anyagot felhasználva, mintha csak a ráncokra koncentrálnánk.)

Persze emellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy rekonstrukciós hyaluronsavas kezeléssel akár az asszimetriák, hegek, szöveti kársodások miatti elváltozások is orvosólhatók.

HYALURONSAVAS FELTÖLTÉSEK

Az alábbi képek néhány hyaluronsavas feltöléssel végzett kezelésünk eredményét mutatja be, több esetben egyéb kezelésekkel kombinálva.

A képekre kattintva részletes leírást talál további képekkel, megmutatva, hogy milyen problémát hogyanoldattunk meg, illetve milyen kiegészítő kezeléseket végeztünk a bemutatott esetekben.

 

Volumenpótlás, arckontúrozás hyaluronsavval, ránctalanítás „botox”kezeléssel 

Hyaluronsavas volumenkorrekcio

Hyaluronsavas volumenkorrekció, felső szemhéj Plasmage® kezeléssel

Also felso plasmage

Volumenvesztés miatti hyaluronsavas korrekció

Kata before after

 

Hyaluronsavas volumenpótlás, arckontúrozás

Katalin hyaluronsvas arc

Arcfiatalítás hyaluronsavas feltöltéssel

Hyaluronsavas arcfiatalitas2

Arcszobrászat- volumenkorrekció és rekonstrukció

Arcszobraszat 3 porta bella vita

Hyaluronsavas arcszobrászat

Arcfeltoltes eredmenykep

Bízom abban, hogy megmutathattuk, a mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, akár műtét nélkül is, amelyek segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

Köszönjük, hogy vállalkoztak  bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre