Hyaluronsavas volumen korrekció szemhéj emeléssel

Img 9159 cmscrop

Hyaluronsavas volumenkorrekció és orvosi plazmakezelés felső szemhéjon

Általában az  arc volumenvesztése nem csupán egyetlen ráncban, vagy az ajakban jelentkezik, ezért a természetes, harmónikus  eredmény érdekében az arc egészét szemlélve pótoljuk a volument.

Alábbi kezelésünk a középarc, a szem alatti árok, az áll és az ajak volumenének helyreállításával az  évekkel ezelőtti arckontúrt célozta helyreállítani úgy, hogy hatása természetes maradjon.

Eredményeképpen az arc természetesen fiatal vonásai helyreálltak, a lágyabb kontúr mellett a ráncok simultak, a fáradt hatású, karikás-táskás alsó szemhéj kisimult.

Az orvosi Plasmage kezeléssel csökkentetük a felső szemhéj bőrfeleslegét, amely a szempillákon is túlnyúlt,  ezáltal a látást zavaró felső szemhéjelváltozás megszűnt, a szem nyitottabbá vált.

Az első kép a kezelések megkezdése előtt készült, a második a végeredményt mutatja. 

Az alábbi képek a hyaluronsavas volumenkorrikciók előtt készült a Plasmage gyógyuló pörkjeivel, a második a végeredményt mutatja. ( A végső képeknél teljes arcról szemből nem tudtunk nevetés nélkülit készíteni, és ennek oka nem volt más mint az öröm. Nem bántuk, sőt örültünk mi is az őszinte örömnek, ezt nézzék el nekünk! 🙂 ) 

Hyaluronsavas arcfeltöltés 

A kezelés során a középarc volumenvesztését korrigáltuk, simítottuk az orr-ajak redő mélységét, az áll elveszett volumenét helyreállítottuk.

Hyaluronsavas ajakkorekció

A cél az a szépepn  formált ajkak volumenének helyreállítása, az ajak ráncosságának megszűntetése. Fontos szempont volt a természetesség és az, hogy az ajak harmónikusan illeszkedjen a volumenkorrekcióval fiatalított archoz.

A legfontosabb, amit Dia gondol a kezeléséről

( Fülöp-Tóth Emese írása)

 

Diana a kezelés után, csak úgy ragyogott, és ez most nem az agyonelcsépelt, közhelyként hangzó ragyogás, hanem tényleg. A fotózás közben elnézést kért, hogy ő képtelen nem mosolyogni. Most sajnáltam csak igazán, hogy nem videó készült a beszélgetésünkről, mert nehéz így visszadni azt a lelkesedést, és elégedettséget, amit látni lehetett rajta, és hallani a hangján. Elmondta, hogy maximálisan elégedett, mindenkinek csak minket ajánl ezután. Ahogy fogalmaz, ” Fergetes érzés, hogy reggel belenézek a tükörbe, és azt látom jól nézek ki, szeretem magam, egészen oda vagyok”. Kezelését megelőzően, arca, elmondása szerint mindig olyan volt, mintha beteg lenne. Ahogy magát látta korábban, a feed back mindig az volt: „Szomorú vagy, mire gondoltál?”

Kezelését követő gyógyulás után otthon belenézett a tükörbe, és a reakciója ez volt: „Azt a szép szerelmit!” Diana már a jövőbeli esetleges botox kezeléstől sem zárkózik el, mert mint mondja, ha egyfolytában ilyen elégedetten fog mindig mosolyogni, előbb utóbb szüksége lesz rá. Elmondta, hogy a legjobb az, hogy „természetes az eredmény, és most újra régi önmagát látja”. „A Doktornőnek arany keze van. Beleszerettem. Nagyon boldog vagyok”. 🙂

És hogy mit szóltak Diana környezetében élők a változáshoz? Diana egyik kolléganője, annyit vett észre, hogy valami nagyon jó, de nem tudta ő sem mi történhetett Diana arcával. Arra gondolt, hogy pihent, vagy nagyon szerelmes. Másik kolléganője pedig, aki eddig úgy vélekedett, hogy „becsülettel kell megöregedni”, már rákeresett az interneten Központunkra.

A mi munkánk csodaszép. Azt, hogy a változással ekkora örömöt lehet okozni, az csodálatos. Nagy boldogsággal tölt el minket Diana elégedettsége, köszönjük, hogy hozzájárulhattunk ehhez.

Img 9152
9175 77
( Fot Studio 2.0)

Bízom abban, hogy megmutathatuk, hogy mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, amik segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

Köszönjük, hogy bemutathattuk ezt a kezelést is!

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre