Katalin története

Img 0455 cmscrop

Katalin a Facebookon követ mineket már a kezdetektől. Külföldön kozmetikusként dolgozik, így különösen érdeklik a szépészeti beavatkozások, és kozmetikai kezelések. 

Munkája során, és otthoni arcápolása során is minőségi arcápolási termékeket használ, de ahogy fogalmaz, „tisztában van vele, hogy a kozmetikai kezeléseknek vannak határai, az idő előrehaladtával megjelenő volumenhiányt pótolni csak orvosesztétai beatkozásokal lehet”.

Katalin egyébként járt már nálunk korábban. Körülbelül egy hónapja arcának hyaluronsavval történő volumenpótlására, illetve nasolabiális árok feltöltésére került sor. Erre azért is volt szükség, mert Katalin sokat fogyott az utóbbi időben, melynek nyomai meglátszódnak az arcán is. Elmondta, hogy tükörbe nézve, olyan hatást keltett, mintha egész nap sírt volna, arca nyúzott és megnyúlt volt. Az eddigi kezelések eredményével maximálisan elégedett, éppen ezért bízik bemutató kezelésünk sikerében is.

Katalin fiatalos külsejének visszanyerése miatt szem alatti árkának feltöltése miatt hyaluronsavas arcfeltöltő kezelésünket, ajkának volumenpóltására hyaluronsavas ajakfeltöltő kezelésünket veszik igénybe.

Katalin párjának nem mesélte el, hogy orvosesztékiai kezelést vesz igénybe, mint elmondta, hogy azt úgysem veszi észre, mert véleménye szerint ” a férfiak olyan rossz megfigyelők”. Mi bízunk abban, hogy párjának ennek ellenre feltűnik a változás, és Katalin sorban zsebelheti be a bókokat.

Az eredményekről képekkel együtt a későbbiekben jelentkezünk, addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánunk a szépülés útján!

A kezelés eredményeit képekben megtekintheti itt: Volumenkorrekció

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre