Lézeres szőrtelenítés orvosi DEKA lézerrel

Lezeres szortelenites 4

Kevés számú kezeléssel érhető el a végleges eredmény, de a kezelések között kell egy kis idő, ezért ha nyáron már nem szeretne a borotvával, gyantával bajlódni, itt az idő a kezelés megkezdéséhez.

Nem egyszerű döntés előtt áll, aki a szőrtelenítésnek a tartós formája mellett dönt. Ha már megszületett a döntés, hogy lézeres eljárást választ, akkor is sok bizonytalanság van még, és lássuk be, mivel nem kis költséggel jár a szőrtelenség elérése, nagy bizalom kell a kezelőhely felé, hogy valóban azt kapjuk, amit az eljárás ígér.

Sok év és rengeteg kezelés tapasztalata áll mögöttünk lézeres szőrtelenítésben is.

Kipróbáltunk különböző gépeket, próbálkoztunk más megoldásokkal is, követtük a visszajelzéseket, figyeltük a hatékonyságot, a tartósságot, a szükséges kezelésszámot, a kezelések komfortosságát.

Miben más a DEKA lézeres szőrtelenítő eljárása?

  • Feloldva a különböző lézeres eljárások korlátait, ötvözve előnyeit, a DEKA MOTUS készüléke alkalmas az eddigi eljárásokkal ellentétben minden szőr és bőrtípus ( Fitzpatrick 1-6) esetében, még napbarnított bőrön is biztonságos szőrtelenítést végezni.
  • Emellett egyedülálló Moveo feje garantálja a fájdalmatlan, mégis hatékony kezelést!
  • ORVOSI LÉZER, nagy teljesítménye, a kötelező hatékonysági és biztonsági vizsgálatok nem csak a biztonságot, de az eredményességet is garantálják.
  • elpusztítja a szőrtüszőket, nem csak átmenetileg blokkolja a szőrnövekedést
  • kevesebb kezelésszámmal érjük el a szőrtelenséget, ebből következik, hogy hosszú távon ez lesz a kedvezőbb áru megoldás az eredmény eléréséhez, megtartásához!

Hogy készüljön a kezelésre?

 Előtte 3 héttel (és a kezelések között) csak borotválni, vágni lehet a kezelt területen a szőrt. A kezeléskor a szőrszál ne legyen hosszabb 1-2 mm-nél.

 Kezelést megelőző napokban kerülni kell a napozást, szoláriumot.

Hányszor találkozunk?

Az optimális eredmény elérése érdekében 3-6 kezelés elvégzése szükséges általában 6 hetes időközökkel.

Összességében elmondható, hogy a lézeres szőrtelenítés hosszú távon megtérülő befektetés, de eredményében folyamatos sima, szőrtelen bőrfelszínt biztosít.

Számoljunk!

Nagyon egyszerűen kiszámolhatjuk, mi mennyibe kerül tartósan, és ezért a költségért tartósan sima, szőrtüszőgyulladásoktól, szőrszálaktól, borostától mentes bőrfelszínt kapunk-e.

Rövid hatású megoldások: 

(nagyon rövid ideig sima a bőrfelszín)

Borotva: 2-3 naponta szükséges

Gyanta /vax : 2-3 hetente

Epilátor: 2-3 hetente

Tartós megoldások: 

IPL : minimum 10-15 kezelés szükséges, rendszeres fenntartó kezelésekkel

Lézerek: általában 5-8 kezelés szükséges

Végleges megoldások:

Lézeres szőrtelenítés, orvosi lézerek, időnként ( általában évente) 1 alkalom fenntartó kezeléssel

 

A lézeres szőrtelenítésben közel 10 éves tapasztalattal, a DEKA Motus orvosi lézerrel várjuk.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre