Lifting és arckontúrozás Endolift lézerrel

Endolift lezer

Az ENDOLIFT ® egy minimál invazív orvosi lézeres eljárás az esztétikai medicinában. Kombinált lézeres alkalmazás, amely egyszerre kínálja a bőrfiatalítást és az arcformálást, de az áll alatti terület, nyak kezelésére is alkalmas, éppúgy, mint a testen lévő bőrlazaság, esztétikai hibák javítására.

Népszerűségét a hatékonyságán kívül az is növeli, hogy bejuttatott anyag nélkül, természetes módon éri el a kívánt hatást.


A feszesítés, tömörítés, lifting és formázás nem csak a problémák megoldására lehet jó választás, de a már fiatalabb korban elkezdődő diszkrét jelek megoldását, a folyamatok lassítását, megelőzést is elérhetjük.

  • 1 alkalommal kell elvégezni, nincs szükség ismétlésre
  • Érzéstelenítést nem igényel, hűtőberendezésünkkel tesszük komfortosabbá
  • A kezelést követően folytatható a mindennapos tevékenység
  • A kezelést követően azonnal is látható változás, de a végső eredmény hónapok alatt alakul ki
  • Tartós, látványos, természetes eredmény
  • Kiválóan kiegészíthető egyéb orvosesztétikai kezeléssel.
    Tökéletes és rendkívül kedvelt kombináció a CoolPeel lézerrel, amikor a bőrfelszín finom hámlasztása, a pigmentfoltok halványítása, a napkárosodás jeleinek csökkentése, az egyenletes bőrkép kialakítása is megtörténik. Volumenhiány esetén hyaluronsavas kezelésekkel is gyakran kombináljuk )

Teljes arc kezelések

Endolift lézeres lifting, bőrfeszesítés, formázás. Közvetlenül a kezelés utáni állapotot mutatjuk. Az eredmény kiteljesedéséhez 2-3 hónapra van szükség. Az optimális eredményekért mindkét esetben további orvosesztétikai kezelést terveztünk.

Endolift lézer
Endolift lifting és feszesítés

Részkezelések Endolift lézerrel

Leginkább fiatalabb életkorban választjuk, vagy ha az arc más területin kizáró ok van, vagy nem ez a kezelés az optimális választás.

Állív definiálás, alsó arcfél emelése, bőrfeszesítés

Endolift kezelés
Endolift kezelés

Hogy történik az Endolift kezelés?

A kezelést a tervezést követően helyi érzéstelenítésben végezzük. A kezelés során a bőr alatt vezetjük a vékony, flexibilis steril szálat, és így a szövetekbe célzottan adjuk le az energiát. A kezelés fájdalmatlan.

A kezelést követően azonnal is látható a szövetek feszülése, az arckontúr javulása, de a teljes eredményhez legalább 3-4 hónapra van szükség.

A kezelés után az kezelt területet érzékenyebb lehet, bőrpír tapasztalható, időnként bevérzés is előfordulhat. Általában a kezelés nyomai másnapra elmúlnak, lefedhetőek, így a mindennapos tevékenységek folytathatóak.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre