Cool Peel lézer DEKA

Borminoseg javitas a bor esztetikai problemai cmscrop 1

A Cool Peel lézer a DEKA CO2 lézer  bőrfelszín kezelése.

Ez a frakcionált ablatív kezelés javíthatja a finom ráncok, aknés hegek,  tág pórusok, az egyenetlen bőrszín, a durva bőr textúra, az öregedési foltok és a napkárosodás egyéb jeleit anélkül, hogy a környező szöveteket hőkárosodást okozná, így jelentősen gyorsabb a  gyógyulás, mint a legtöbb ablatív kezelés esetén. A CoolPeel biztosítja a hagyományos CO2 lézeres kezelés előnyeit, minimális gyógyulási idővel.

A CoolPeel bőrfiatalító kezelés legfeljebb 15 percig tart.
A CoolPeel lézeres kezelés érzéstelenítést sem igényel, speciális hűtés mellett fájdalmatlan. Felépülési idő nincs, vagy minimális. ( 1-2 napig tapasztalhat bőrpírt, 1 hétig a bőr érdesebb tapintatú)


Az ablatív lézerek a legerősebbek az öregedés jeleinek kezelésében, és drámai javulást eredményezhetnek a bőrön, ezért 7-10 napon belül jelentős különbséget kell látnia. Ráadásul a lézeres bőrmegújítási eredmények az idő előrehaladtával javulnak, mivel a bőrben lévő kollagén képződése fokozódik.


Hogyan  működik a Cool Peel lézer

A többi ablatív lézerhez hasonlóan a CoolPeel is megújítja a bőrt azáltal, hogy gyorsan felmelegíti a vízmolekulákat a bőr mélyebb rétegeiben, ami beindítja a test természetes gyógyító reakcióját és serkenti a kollagéntermelést.

A legtöbb ablatív lézerrel ellentétben, amelyek eltávolítják a bőr szövetének felszínes rétegét, és általában egy hét felépülést vonnak maguk után, a CoolPeel lézer szuper-rövid pulzus alatt nagy energiát szolgáltat,.Ez azt jelenti, hogy kevesebb hámlás és hámlás van utána.

Milyen elváltozásokat kezelhetünk CoolPeel lézerrel

  • Javítja az enyhe napfénykárosodás okozta tüneteket
  • javítja a bőr minőségét, állagát, textúráját
  • Csökken a finom ráncok mélysége
  • csökken a kitágult bőrpórusok mérete, a bőr zsírosodása. 
  • Tradicionális frakcionált lézerkezelés (DEKA DOT lézer) eredményének fenntartására, megújítására is használható.

A végleges eredmény nem azonnali, néhány héttel a kezelés után látható.

A kezelést megelőzően és azt követően fontos a fényvédelem, fényvédőkrém használata, a bőr tisztántartása, hidratálása, hámosítása. 

Elérni kívánt eredménytől függően több kezelés is szükséges lehet, általában 4 hetes időközökkel.  

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre