Radiesse feltöltés, hyaluronsavas ajafiatalítással

Radiesse feltoltes 1

Az idő múlásával, vagy jelentősebb fogyást követően az arcon tapasztalható volumenvesztés miatt az arc egyenletes, fiatalos kontúrja megszűnik, beesetté válik, megereszkedik, kisebb-nagyobb ráncok alakulnak ki. Ez a folyamat nem csak az orcát érinti, hasonló változások figyelhetőek meg az állon, de az ajkakban is. 

A volumenpótlásnak egyik műtét nélküli lehetősége a Radiesse  feltöltés, ami azonnal láthatóan javítja az arc megjelenését. A Radiesse kezelés emellett az anyag összetételének köszönhetően alkalmas az öregedési folyamatok lassítására is.

Az ajkak volumenkorrekciójára a hyaluronsavas ajakfeltöltés természetes, de látványos eredményt biztosít.

Radiesse feltöltés

Radiesse feltöltés során az azonnal látható volumenpótló, ránctalanító hatás mellett lelassítjuk az öregedési folyamatokat, mivel a Radiesse serkenti a bőr regenerációs képességét is. a kezelést követő hónapokban fokozódik a kollagén képződés, ezért a bőr feszesebb, tömörebb rugalmasabb lesz. 

A Radiesse kezelés hatása hosszan tartó, de nem végleges. Általában 1,5 év után ismétlőkezeléssel tarthatjuk fenn az elért eredményt.

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Idővel az ajak is veszít térfogatából, ilyenkor magassága és szélessége is csökken. Ilyenkor azon kívül, hogy az ajak kisebb és ráncosabb lesz, az ajak felett is megjelennek diszkréten a függőleges „dohányzóráncok”, a szájzúg lefelé irányul.

Diszkrét hyaluronsavas ajakfeltöltés során visszaállítható a természetes forma, orvosolhatóak az idővel megjelenő elváltozások.

Alábbi kezelésünk végerédménye

Img 0847

A képen látható kezelés Radiesse ® feltöltőanyaggal és Belotero hyaluronsavval történt.

A képek a kezelés előtt és közvetlenül utána készültek.

Radiesse feltoltes 3
Radiesse feltoltes 2

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre