Porta Bella Vita logo

Ráncfeltöltés helyett archarmonizáció

Img 9701 cmscrop

Az alábbi kezelésünk egy 2 évvel ezelőtti archarmonizáció frissítése.  Ha az előzményeket megnézzük, láthatjuk, hogy az eltelt 2 év ellenére az előző kezelés eredményének jótékony hatásai nem szűntek meg teljes egészében, így a mostani kezelés jobb helyzetből indul, mint az előző, két évvel ezelőtti. 

Az előző kezelés részleteiről régebbi blogunkban számoltunk be, képekkel is mutatva a változást: Arckontúr javítás hyaluronsavval

Hyaluronsavas arcfeltöltés

2 évvel az előző kezelést követően ismét az arc esztétikai diagnosztikáját végeztük el első lépésben. Tévedés, hogy ugyanazon az arcon ugyanaz a kezelés kell, mindig az aktuális helyzethez igazodunk, és igyekszünk a legoptimálisabb kezelést elvégezni úgy, hogy az eredmény természetes legyen, a legszükségesebb beavatkozásokat végezzük csak el, fókuszálva a legfontosabb területekre.

 

A képek közvetlenül a hyaluronsavas arcfeltöltés kezelés előtt és a kezelést követően készültek. A végleges eredmény kialakulása hetekkel később történik meg, az emelő/simító hatások tovább fokozódnak. A tartósságra pedig választ ad, ha az előző kezelés eredményeit megnézzük.

Hyaluronsavas kezelés menete

Az archarmonizáció nem csak arról szól, hogy feltöltjük a ráncokat, pótoljuk a volumeneket.

Az esztétikai medicina komplex szemléletet igényel, hyaluronsavas kezelésnél korrigálja az idő múlása miatti változásokat, javítja a pozíciót, a kontúrokat, de még az izomműködésre is hatást tudunk gyakorolni (momoduláció) Sokszor számotokra meglepő területek kezelését is elvégezzük,ami látszólag semmi összefüggésben nincs a problémával, amit szeretnétek megszüntetni. Csakhogy mi nem a “tüneteket” kezeljük, hanem az okokat keressük, és ezeket igyekszünk csökkenteni, összefüggéseiben kell néznünk az arcon lévő változásokat.

Ez a titka annak, hogy természetes legyen az eredmény, és a legoptimálisabb változást érhessük el.

Az ajak feltöltése után is látható pigment egyenetlenség (régi ajaktetoválás maradványa, illetve a kontúr pigmenthiányos egyenetlensége) ajaktetoválást javasoltunk, amit klinikánkon el is végeztünk. 

Az ajakfeltöltés és ajaktetoválás közös eredményéről és az összefüggésekről egy későbbi blogban írunk majd. 

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy  bemutathattam ezt a változást is.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre