Porta Bella Vita logo

Testformálás- diéta vagy zsírbontás

Testformálás

A sikeres diéta, és átalakulás titka, hogy elhiggyük, ez nem csak másoknak sikerülhet. Csak az első lépés nehéz, amíg szembenézünk azzal, hogy ha örökké csak kívülálló szemlélők maradunk, mindig csak másokkal történik meg a „csoda”.

Legyen őszinte saját magához, álljon a tükör elé,  ne féljen szembenézni a tényekkel. Merjen kérdezni, változtatni, segítséget kérni. Csak így lehet aktív szereplője a saját életének! Mi hiszünk Önben, és nem hagyjuk egyedül!

Számtalan lehetőség, módszer áll ma már rendelkezésre. Lehet önállóan, csoportosan, segítséggel vagy anélkül, hatalmas vagy könnyen átvészelhető küzdelemmel…

MINDENKINEK CSAK SAJÁT DÖNTÉSE LEHET, HOGY AKAR-E VÁLTOZNI, ÉS HA IGEN, AKKOR HOGYAN.

 Diéta vagy helyi zsírbontás?

Amikor a probléma nem kisebb területekre lokalizálódik, a legcélszerűbb először a testsúly csökkentése, hiszen a zsírbontó kezelések csak kisebb területek kezelésére alkalmasak. Ebben az esetben válasszunk olyan diétát, amely a test zsírtömeg csökkentését okozza anélkül, hogy izomtömegünk csökkenne.

Ennek a biztonságos követéséhez a bioimpedancia testösszetétel mérők kiválóan alkalmasak .

Mi a PREMIUM DIET orvosi diétát alkalmazzuk. ( BŐVEBBEN ››› )

Amikor a testsúly normális (vagy ahhoz közeli), és „aránytalan” lerakódásokat látunk (például a hason, combon indokolatlan zsírpárnák), akkor sokszor sem a diéta, sem a sport nem oldja meg a panaszt, ilyenkor a panaszolt területről a zsírfelesleg eltávolítása, vagy annak megkissebítése jön szóba. 

  • A zsírfelesleg eltávolításakor a zsírsejtek száma az adott területen csökken. ( Zsírleszívás, INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁS) Természetesen a zsírsejtek nagyságukat ettől függetlenül változtatni képesek, így a kezelt területek körfogata hízás/fogyás esetében változhat, de a kevesebb zsírsejtszámnak köszönhetően a változás a többi testrésszel arányos lesz.
  • Ezzel szemben a zsírsejtek méretét , és ezáltal a terület térfogatát megváltoztató kezelések esetén testsúlyváltozásnál ugyanúgy jelentkezik az „aránytalan” körfogatnövekedés.
Testformalas1 porta bella vita
Testformalas2 porta bella vita

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre