Széchenyi 2020

Széchenyi fejlesztési alap

A PORTA BELLA VITA KFT.  VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATOTT HITELT NYERT EL A SZÉCHENYI 2020 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM KERETÉBEN. A TÁMOGATÁSOKKAL VÁLLALKOZÁS PÉCSETT AZ EGYEDÜLÁLLÓ ORVOS-ESZTÉTIKAI,EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS KLINIKAI TESTFORMÁLÁS KÖZPONTJÁT FEJLESZTETTE.

A PORTA BELLA VITA Kft. a GINOP-8-3-5-18 számú hitelprogram nyújtotta lehetőségekkel három ütemben fejlesztette az orvos-esztétikai egészségmegőrző és klinikai testformálás központját. 

1.

GINOP-8-3-5-18

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Visszatérítendő 31,3 Millió Ft

Kedvezményezett: PORTA BELLA VITA Kft

Beszerzésre került COOLTECH zsírfagyasztó berendezés mely egy olyan orvosi eszköz, amely cryolipolízissel (zsírfagyasztással történő zsírbontás), a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozott sejthalálát (adipocita apoptosis). DEKA Motus AY lézerkészülék mellyel többek között lézeres bőrmegújítást, érkezelést és szőrtelenítést végeznek. Smart Coll Cryo 6 hideglevegős bőrhűtő berendezés. 

A projekt befejezése: 2019.07.31.

 

2. 

GINOP-8-3-5-18

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Visszatérítendő 13,94 Millió

Kedvezményezett: PORTA BELLA VITA Kft

 

DEKA Schwarzy fókuszált elektromágneses izomstimulátor készülék, mely  a klinikai testformálás új megközelítése, ami nem csak a zsírbontásra fókuszál, hanem az izmok definiálását, az izomtónus javítását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel. Ezzel a vállalkozás működési feltételeit hosszú távon tudja biztosítani, ahol az eszközök használatával lehetőség van az orvosi állapotfelmérésre, majd egyénre szabott tervezés után adottak a feltételek arra, hogy a páciensek helyben orvosi, életmódbeli tanácsadást kapnak és a kibővített eszközpark berendezéseinek használatával hatékonyan érhetik el céljukat.

A projekt befejezése: 

3. 

GINOP-8.3.5-18/B2 

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Forgóeszköz hitel

Visszatérítendő hitel 25 Millió Ft

Kedvezményezett: PORTA BELLA VITA Kft

A projekt keretében a Sztv.78. § (2) bekezdésnek megfelelő nyersanyagok beszerzése történt. a projekt célja a szolgáltatások elérhetőségének növeleése, korszerűsíti , a szolgáltatások körének bővítése, összességében a vállkozás további fejlesztése volt.

A projekt befejezése: 2023.08.09.

 

 

 

 

A SZÉCHENYI 2020 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLU HITELPROGRAM KERETÉBEN a pályázatot Társaságunk az OTP Bank mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be, amit az MFB gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően viszonylag rövid időn belül jóváhagytak.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre