Aqualix – műtét nélküli valódi zsírbontás

Aqualix

Az Aqualix biztonságos, megfelelő számú vizsgálattal igazolt hatású injekciós zsírbontó eljárás, amely nagy népszerűségnek örvend eredményessége miatt az USA-ban, és az európai országokban is.

Az Aqualix intralipoterápia valódi zsírbontó eljárás a helyi zsírlerakódások kezelésére szolgál.

A hosszú évekig tartó nagyszámú klinikai vizsgálat során szövettannal is igazolták, hogy a kezelés a zsírsejtek lebontásával csökkenti azok számát, így csökkentve a kezelt terület térfogatát. A lipolízis bomlástermékei a szervezetből természetes úton kiürülnek.

Bizonyították biztonságosságát, és hogy az edddigi eljárosakkal szemben súlyos szövődmények (pl. szövetelhalás a phosphatidilcholin kezeléskor) nem következtek be.

Kinek ajánljuk?

Aki gyorsan, tartósan akar megszabadulni helyi zsírfeleslegétől műtét nélkül.

Milyen területeken végezhető a kezelés?

A kezelést javallata, és a kezelés területei ugyanazok mint a zsírleszívásnál.

Tulajdonképpen az áll vonala alatti területtől a térdig minden helyi zsírlerakódás kezelhető.

Leggyakrabban az alábbi területeken alkalmazzuk:

  • toka zsírfeleslegének megszűntetése
  • has
  • csípő
  • felkar zsírfeleslege
  • külső és belső comb
  • térd
aqualyx_terulet
aqualix4honlap-9656-cmscrop

Hogyan történik a kezelés?

Előzetes vizsgálatot és megbeszélést követően a szükséges mennyiégű hatóanyagot speciális tűvel és  eljárással juttatjuk a zsírszövetbe, egyenletesen eloszlatva.

A kezeléshez fájdalomcsillapítót is alkalmazunk, ezért minimális fájdalommal jár.

Vékony, flexibilis tűvel  dolgozunk, így érjük el, hogy szemben a mezoterápiás technikákkal , néhány tűszúrással (2-4 tűszúrás területenként) , a zsírszövetben módszeresen haladva bejuttathassuk az Aqualix-et a kezelt területre.

Egy terület kezelése előkészítést követően 5-15 percet vesz igénybe.

A kezelést követően várható a kezelt terület érzékenysége, előfordulhat duzzanat, pirosság, kisebb bevérzés, de ezek a mindennapi életet nem befolyásolják, és  általában 4-5 napon belül megszűnnek.

Hányszor van szükség kezelésre és milyen gyakorisággal?

Tapasztalatok szerint kis zsírfelesleg eltűntetésre ( pl. toka) akár 1-2 kezelés is elégséges lehet.

Nagyobb zsírfeleslegnél általában 3 kezelés után látható jelentős javulás, az ajánlás szerint 4-6 kezelésre is szükség lehet.

A kezelések között 21 napnak el kell telnie, de a legoptimálisabb eredményt úgy tudjuk elérni, ha a kezelést az azt megelőzőtől számított 23-25. napon végezzük el.

A kezelés eredménye tartós, mivel valódi zsírbontás !

aqualix2_masolat

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre