Játék Valentin napi nyeremény ajaktöltésért

ajakfeltöltés közben

A nyereményjáték szabályzata

A Porta Bella Vita Instagram oldalán (@portabellavita) közzétett ajaktöltés nyereményért játék a Porta Bella Vita Kft szervezése, a játékot az Instagram oldalán és a  www.portabellavita.hu weboldalon teszi közzé.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz.

A játék leírása

Nyereményjáték, ahol a nyertesek sorsolással kerülnek kiválasztásra azok közül a játékosok közül, akik a Porta Bella Vita Esztétikai klinika Instagram oldalát ( @portabellavita) a játék időtartama alatt követik, a  játékfelhívás posztot like-olják, a poszt alá hozzászólásban legalább egy Instagram felhasználót megjelölnek .

A fenti feltételeket teljesítők közül  

A játék időtartama: 2024.02.11-2024.02.18. 24 óráig tart.

Sorsolás  random generátor segítségével történik 2024.02.19-én.

A sorsolás a hozzászólások alapján történik, ezt követően vizsgáljuk, hogy a többi kritériumnak is megfelel-e a nyertes.

A játék nyereménye

1 alkalom ajakfeltöltés, a páciens arcához igazítva.

A kezelés során 1 ml Juvederm, vagy Stylage hyaluronsav kerülhet felhasználásra, szakmai szempontok szerint kiválasztva.

A kezelés kizárólag akkor végezhető el, ha ennek szakmai ellenjavallata nincs, és a nyertes a megfelelő tájékoztatást követően igénybe kívánja venni. ( Amennyiben szakmai szempontból nem valósulhat meg a kezelés, a kezelés értékében egyéb kezelést vehet igénybe a nyertes a Porta Bella Vita bármely szolgáltatása közül) 

A nyeremény igénybevételére 2024.április 30-ig  a játék szervezőjének rendelőjében van lehetőség. 

A nyertes játékos sorsolás útján kerül kiválasztásra a játék lezárását követően, melyről Instagramon üzenetben  értesítjük.

A játékban való részvétel feltétele

A játékban 18 év feletti magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a játékszabályzatot elfogadják, és kötelező érvényűnek ismerik el.

A játékban nem vehetnek részt a Porta Bella Vita dolgozói, családtagjai, illetve mindazok, akik a játék szervezésében, lebonyolításában részt vesznek.

A játékban részt vevő a szabályzat elfogadásával beleegyezik, hogy a bekért, és általa megadott adatait a játék szervezője a játék időtartama alatt tárolja és további engedélyezés nélkül felhasználja a játék lebonyolításához, valamint a nyeremény kihirdetésekor közzé teheti a nyertes nevét külön hozzájárulása nélkül( további adatai kiadása nélkül)

A játék szervezője vállalja az adatok jogszerű kezelését és az adatvédelmet.

A nyereménnyel kapcsolatos információk

A fent körülírt nyeremény pénzre nem váltható, másra át nem ruházható.

Adatkezelés, adatvédelem

Adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: https://www.portabellavita.hu/adatkezeles

A kezelt személyes adatok köre: A Játékban történő részvétel során a nyertesnek Instagram felhasználó nevét kell megadnia, egyéb, személyes adatát megadni nem kell.

Személyes adatok megadására kizárólag a nyertesnek lesz szüksége, a kezelés elvégzésével összefüggésben. 

 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre