Klinikai testformálás új Instagram oldalunkon

Img 4118 cmscrop 1

Testformálással, életmóddal foglalkozó témaköröknek új Instagram oldalt hoztunk létre, @klinikaitestformalas néven.

Klinikai testformálás körébe tartozó szolgáltatásainkról, kezeléseinkről, életmódi tippekről, de akár diétás/egészséges táplálkozásról, receptekről, vagy aktuális ajánlatokról legyen szó, Instagram posztjaikban sok érdekességet találhat.

Klinikai testformálás

A klinikai testformálás komplex megoldásokat nyújt , tudományos bizonyítékon alapuló, hatékony, biztonságos módszerekkel.

Mindenki más problémával küzd. Más megoldást kíván, ha a túlsúlytól is szeretnénk megszabadulni a formálódás mellett, mást, ha helyi zsírlerakódastól nem tudunk megválni, vagy a bőrünk lazult, narancsbőrös, esetleg az edzések sem hozzák meg önállóan a vágyott izomtömeget, izomtónust, formàlódást, amit szeretnénk elérni.

Klinikánkon a testformálás minden pillére elérhető, ami személyre szabottan , a problémához igazítva a sikerhez vezethet.

Klinikai módszerek műtét nélkül

✔️Kaloria bevitel és/vagy táplalkozás összetételének optimalizálása ( Premium Diet orvosi diéta, táplálékkiegészítők stb, tanácsadás , testösszetétel változtatások mérésekkel)

✔️Kaloriafelhasználás növelése ( INFRASlimX edzés )

✔️Alakformálás új megközelítésben  izomépítéssel, izomtónus javítása , izomtömeg növelése , zsírbontással : DEKA Schwarzy a DEKA lézergyártó cég világszínvonalú EMSculpting módszerével

✔️Helyi zsírlerakódások bontása centiméterekben mérhetően : orvosi zsírfagyasztás,DEKA Onda Coolwaves, Z-wave lökéshullám 

✔️Bőrfeszesítés, tömörítés (gépi és injekciós kezelések, hyaluronsavas vagy felszívódó szálas terápiák)

✔️Narancsbőr és stria kezelések (gépi és injekciós kezelések )

Van akinek nagyon kis változás kell, van akinek hosszabb folyamat a célok elérése.
Ha megszületett a döntés a változásra, szakértőink segítenek a tervek összeállításában.

Hamarosan online időpontfoglalás is elérető lesz térítésmetes szakértői tanácsadásunkra.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre