Tavaszra ajánljuk – 10-40 % kedvezménnyel formába hozzuk

Testkezelesek 1

Ha a döntés megszületett a változásra, rajtunk nem múlik a siker. 

Nagy teljesítményű orvosi gépeink és kezeléseink biztosítják a kezelések eredményességét. Kombinációs kezelésekkel a hatás fokozásán kívül „gazdaságosabbak” a kezelések, hiszen az optimális tervezés és kivitelezés fokozzák a kezelések hatékonyságát is, csökkentik a szükséges kezelésszámot. Minden módszer klinikailag igazolt eljáráson alapul. Most EXTRA KEDVEZMÉNYEKKEL, egyedülló csomagajánlatokkal veheti igénybe kezeléseinket, akár 10,20,30,40 % megtakarítással . Az ajánlat mindig személyre szabott, a tervet térítésmentes tanácsadás keretében készítjük el április hónapban.  

Kezeléseink nem hosszú kúrákból állnak, sok esetben már egyetlen kezelés is elegendő jelentős változáshoz. 

Néhány kezelésünk eredményét bemutatjuk , tekintse meg itt: 

ALAKFORMÁLÁS EREDMÉNYKÉPEKKEL

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK AZ ALÁBBI KEZELÉSEKRE VONATKOZNAK  

A DEKA lézergyártó új intelligens mikrohullám forrásának, innovatív kezelőfejének segítségével képes a mélyebb zsírszövet szelektív célzásával a bőrfelszín felmelegédése és sérülése nélkül , nem invazív eljárással csökkenteni a zsírszövet mennyiségét.

A világ élvonalába tartozó DEKA lézergyártó legújabb fejlesztése a klinikai testformálás új megközelítése. A TOP FMS  nem csak a zsírbontásra fókuszál, hanem az izmok definiálását, az izomtónus javítását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel.

A Cooltech® egy orvosi eszköz, amely cryolipolízissel (zsírfagyasztással történő zsírbontás) , a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozot sejthalálát (adipocita apoptosis). Hatékonyan, kontrollált módon műtét nélkül teszi lehetővé a helyi zsírlerakódások megszűnttését.

Nagy energiájú radiális impulzussal és dolgozik. Nagy energiájú impulzusok nyomást gyakorolnak a szövetekre, és megbontják a molekulák rácsszerkezetét. A szakítóhullám pedig  a zsírszerkezetek destabilizálódását váltja ki. Zsírbontásra, feszesítésre, narancsbőr kezelésére önállóan is, vagy testkezelések eredményességének fokozására. Kiváló zsírleszvások utáni egyenetlenségek kezelésére is.

 DEKA széndioxid lézer minimalizálja a striák láthatóságát. 

 Nagy teljesítményű és hatékonyságú orvosi lézer. Biztonságosan, fájdalommentesen, a lézeres szőrtelenítések között a lehető legalacsonyabb szükséges kezelésszámmal ér el végleges/tartóst eredményt minden bőr és szőrtípuson.

A fokozott izzadásgátlás injekciós kezelése botulinum toxinnal történik minimális kellemetlenséggel járó orvosi beavatkozás során.

Ha változtatni szeretne, várjuk Klinikánkon műtét nélküli kezelésekkel. 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre