DEKA DOT szén-dioxid lézeres bőrmegújítás

Depositphotos 38130331 xl 2015 cmscrop

DEKA DOT szén-dioxid lézer

A frakcionált szén-dioxid lézerkezelések problémamegoldó lehetőségei miatt nagyon népszerű orvosi beavatkozások az esztétikai orvoslás területén.

A DEKA által kifejlesztett DOT kezelés egyedülálló hatékonyságot, magas szintű kezelésbiztonságot, megbízhatóságot nyújt. 

A legmodernebb, rádiófrekvenciával gerjesztett DEKA szén-dioxid lézer Pulse Shape Design technológiával dolgozik, ami lehetővé teszi a széles beállítási lehetőségnek köszönhetően a hatékonyság és gyógyulási idő ideális arányának megteremtését.

Kinek, milyen problémára ajánlott a DEKA DOT lézer

Bőrminőség javítása

  • napfénykárosodott bőr kezelése
  • szolárium miatt igénybe vett bőr
  • gyengülő bőrszerkezet, öregedő bőr
  • finom, felületes ráncok kezelése
  • mélyebb ráncok és redők finomítása
  • aknés hegmaradványok kezelése
  • balesetből, műtétből visszamaradt hegek kezelése
  • terhességi csíkok, striák kezelése

Szemhéj műtét nélküli feszesítése

Szemkörnyék bőrminőség javító szén-dioxid lézer kezelése jelentősen javíthatja a fáradt, elvékonyodott szemkörnyék megjelenését. Javul a bőr turgora, a kollagénes átépülés következtében a szemhéj bőrének tartása javul, feszesedik, az áttűnő erek miatti kékes szín csökken, illetve a szemkörnyéki pigmentáció is javulhat, csökkennek a finom ráncok is.

Az egyedülálló DOT kezelés során a szemhéj bőrén a lézerszkenner finom sérüléseket ejt, melyek mindig szabályosak és teljesen azonos megjelenésűek, ebből adódóan biztonságosak is. Nincs hegképződés, maradandó nyom.

DEKA DOT előtte utána képek
DEKA DOT előtte utána képek
DEKA DOT előtte utána képek

DEKA DOT szén-dioxid lézer működése

A lézer párhuzamos, keskeny fénynyalábja a bőr felszínén kis sérüléseket okozva a bőr mélyebb rétegébe kis csatornák kialakításával jut el, ezzel a szervezetben beindítva a gyógyulási mechanizmusokat. 

Az apró csatornákat új sejtekből álló oszlopok töltik ki, ami a bőr valódi megújulását okozza. 

A lézeres kezelés okozta hőhatás azonnali bőrfeszesítő hatást vált ki, de az új kollagénrostok képződésének beindítása is megtörténik. Ezért nem csak látványos, de tartós eredményre számíthatunk.

A lézer behatolásának mélységét a kezelendő probléma, és annak súlyossága határozza meg. 

DEKA kezelést követően

A kezelést követő felépülési idő a behatolási mélységtől függ, amit a kezelendő probléma és annak súlyossága alapján határozunk meg.

A felületes kezelések után másnap csak napégéshez hasonló vörösség tapasztalható, ami alapozóval lefedhető. Mélyebb beavatkozások esetében 3-5-7 nap gyógyulási idővel kell számolni.

Mivel a lézer szerkezeti változásokat hoz létre a bőrben, bizonyos elváltozások véglegesen eltűnnek, az anti-aging hatás is akár évekig tarthat.

A kezelések eredménye ismételt kezeléssel fokozhatóak, az eredmény tartósságát a bőr megfelelő védelmével és kezelésével meghosszabbíthatjuk.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre