Endolift ® lézeres lifting és formálás

Depositphotos 141463312 l 2015 cmscrop

Az ENDOLIFT® egy minimál invazív lézeres eljárás az esztétikai medicinában. Az Endolift egy kombinált lézeres alkalmazás, amely egyszerre kínálja a bőrfiatalítást és az arcformálást , de az áll alatti terület , nyak kezelésére is alkalmas, éppúgy, mint a testen lévő bőrlazaság, esztétikai hibák javítására.

A lézeres kezelést a legújabb Eufoton® LASEmaR® 1500 készülékkel végezzük (amelyet az amerikai FDA tanúsított és jóváhagyott .

Az ENDOLIFT®-nek többféle célja van: a bőr mély és felületes rétegeinek átalakítása, tonizálása, a kollagéntermelés serkentése és szükség esetén a túlzott zsírmennyiség csökkentése.

Az ENDOLIFT® fő tevékenysége a bőr feszesítésének elősegítése, vagyis a bőr tömörítése,lazaságának csökkentése a neokollagenezis és az extracelluláris mátrix anyagcsere-funkcióinak aktiválásának köszönhetően.

Az ENDOLIFT® által létrehozott bőrfeszesítés szorosan összefügg az alkalmazott lézersugár szelektivitásával, vagyis a lézerfény specifikus kölcsönhatásával, amely szelektíven érinti az emberi test két fő célpontját: a vizet és a zsírt.

Endolift® lézeres eljárás használata

Középarc emelés

Az állkapocs feletti terület megfeszítése

Az állkapocs vonalának definiálása

Nyak bőrének feszesítése

A bőr feszesítése, olyan ráncok kezelése, mint a mély nasolabialis ráncok (az orr szélétől az ajkak sarkáig terjedő vonalak) és a marionet (a szájzugtól az állig terjedő vonalak),

A túlzott töltőanyagok és a töltőanyagok által okozott aszimmetriák kijavítása

A térdben felhalmozódott zsír kezelése

A felesleges bőr feszesítése a térdkalácsokon

Cellulit kezelés

Az Endolift® alkalmazás előnyei

Hosszan tartó hatása van

Egy kezelés elegendő

Nem igényel bemetszést és nem hagy nyomot

Nem okoz vérzést vagy bevérzést

Nincs felépülési időszak a kezelés után

Helyi érzéstelenítésben történik

Az Endolift ® kezelés

Ennél a nem műtéti módszernél egy hajszál méretű (200 vagy 300 mikronos) mikroszálas eszközt vezetünk a bőr alá a megereszkedett terület közvetlen kezelésére. Ez egy lézeres emelési módszer, amely 1470 nm hullámhosszú lézer energiájának felhasználásával dolgozik. Az Endolift egy kombinált lézeres alkalmazás, amely egyszerre kínálja a bőrfiatalítást és az arcformálást, vektoros mikroalagutak által létrehozott rostokat használ fel a gravitáció ellen, így az eljárás után nem hagy nyomot sérülésnek.

Ezzel az alkalmazással a részeredmények perceken belül is láthatóvá válnak. A végleges hatás 3-4 hónap alatt alakul ki.

Az alkalmazás után lipolízis következik be, és a kezelt zsírszövet eltűnik. Az alkalmazás helyén megindul a kollagénképződés, vagyis a bőr önmegújulási folyamata. Az extracelluláris mátrix metabolikus funkciói aktiválódnak. A lokalizált felesleges zsírszövet csökken. A bőr megfeszül. Az állkapocs vonala és az arc kontúrja határozottá válik.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre