Toka kezelés, bőrfeszesítés Deka Coolwaves

Deka dot cmscrop

A submentalis (áll alatti)  terület, vagyis toka kezelés a fej és a nyak egyik legnagyobb kihívást jelentő feladata lehet, mivel a páciens problémája vagy a zsírfelesleggel vagy a bőr lazaságával függ össze. Bizonyos esetekben ez a kettő kombinációja lehet.

A DEKA lézergyártó cég az Onda Coolwaves továbbfejlesztésével lehetővé tette, hogy a világelső és egyedülálló mikrohullám technológiával hatékonyan, fájdalommentesen kezelhető legyen az áll alatti terület kezelése. 

Az ONDA új kezelőfejét  kifejezetten a szubmentális terület kezelésének  optimalizálására tervezték. Ezzel az innovatív eszközzel  hatékonyan lehet zsírbontást végezni, megfeszíteni és újradefiniálni az arc és a test kontúrját.

Deka Onda Coolwaves ™ submentalis kezelés


Az alternatív technológiákhoz kapcsolódó mellékhatások nélkül, fájdalommentesen, biztonságosan és hatékonyan éri el  kívánt eredményt kevés számú kezeléssel.


A Coolwaves ™ technológia a mikrohullámú spektrum  ellenőrzött hullámhosszát használja fel a bőr alatti zsír lerakódását megcélozva és a bőr lazaságát kezelve.

Az elektromágneses teret a zsírsejtekhez  vezetjük, hogy elpusztítsák a zsírsejteket a szubmentális régióban. Eközben a mikrohullámok serkentik a sejtek anyagcsere folyamatait és a kollagéntermelést a bőr feszesebbé tétele érdekében. Ezért a zsírbontás mellett kisimítja, tömöríti és összehúzza az arc és a nyak szövetét.

A Coolwaves ™ az ismert egyéb eljárásokhoz képest  több energiát juttat el közvetlenül a megcélzott zsírsejtekbe, azok halálát okozva a a bőr felhevítése nélkül biztonságosan és hatékonyan.

A beépített, csúcstechnológiás kontakt hűtőrendszerrel  drámai módon csökkenthető a felszíni szövetek felmelegedése.

Toka kezelés egyéb lehetőségei

Ha megállapítottuk a probléma okát, választhatunk különböző toka kezelés közül, így a DEKA Onda kezelés is kombinálható egyéb eljárásokkal is. Lehetőség van az injekciós kezelésekre, de eredményesen alkalmazható az Endolift kezelés is az áll alatti terület megjelenésének javításában.

A „dupla áll” kezelésére klinikánkon is több lehetőséget kínálunk.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre