DEKA ONDA testformálás, zsírbontás, feszesítés

Depositphotos 18804767 xl 2015 cmscrop 1

A testkezelések között a legnagyobb igény a zsírbontás, feszesítés, narancsbőr kezelés iránt merül fel. Az ONDA egyedülálló lehetőség, amikor a problémák hatékony kezelése egyetlen módszerrel megvalósulhat, ráadásul nem hosszú kúrák során, hanem már egyetlen kezeléssel is látványos, mérhető változást elérve.

A DEKA innovatív ONDA készüléke a világon egyedülálló, ami speciális mikrohullámok segítségével új dimenziót nyit a testformálásban, testkontúr javításban és a legmakacsabb narancsbőr kezelésében is.

Nem véletlenül nyerte a 2018-as év esztétikai kezelőgépeinek legmagasabb díját! 

Winner

„az ONDA rendszer CoolwavesTM-e rendkívül hatékony módon csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást még olyan területeken is, mint a has, a hát, a fenék vagy az alsó lábszár. És ez még nem minden! A CoolwavesTM-szel a legelőrehaladottabb cellulitet és bőrmegereszkedést is lehet kezelni. Az eljárás teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai, a páciensek pedig lelkesek, hiszen ez az innovatív kezelési eljárás biztonságos és kényelmes is.”

Paolo Bonan, M.D
ESLD képzési vezető, lézeres bőrkozmetikai & plasztikai sebészeti részleg
Villa Donatello klinika, Firenze – Olaszország

ONDA Coolwaves™ testkezelés

A A DEKA új intelligens mikrohullám forrásának, innovatív kezelőfejének segítségével képes a mélyebb zsírszövet szelektív célzásával a bőrfelszín felmelegedése és sérülése nélkül, nem invazív eljárással csökkenteni a zsírszövet mennyiségét.

Helyi zsírlerakódás, zsírbontás

A CoolwavesTM hullám mélyen behatol a bőrbe a bőr felületi sérülése nélkül, szétrombolja, elpusztítja a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.

Narancsbőr (cellulit) kezelés

Hatékonyan megcélozza a kötőszöveti septumot, kifejezetebb, súlyosabb cellulitnél is, a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancs-
bőr
” hatás esetében).

Feszesítés

Az ONDA rendszer speciális mikrohullámaira a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak, emellett új kollagén termelését ösztönzik.
Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.

A kívánt eredmény eléréséhez több kezelésre is szükség lehet, ezt a kezelendő terület problémája, az elvárások és a szervezet reakciója határozza meg.

Egyetlen Onda kezelést követő eredmények:

Kepernyofoto 2019 07 31 15 56 09

Idaga Centre, Ondarroa – Spanyolország

Kepernyofoto 2019 07 31 15 56 34

Prof. R. Perrotta, M.D. és M.S. Tarico, M.D. jóvoltából, Katánia – Olaszország

Az ONDA testkezelés előtti teendők

Kerülje el a közvetlen napozást a kezelés előtt 7 nappal.

Tekintettel arra, hogy a mikrohullámok nagymértékben veszik fel a vizet, 48 órával az Onda-kezelés előtt ajánlott felfüggeszteni a hidratáló krémek használatát a kezelendő területen. Így,elkerülhető, hogy a CoolwavesTM jobban felszívódjon a bőr felszíni rétegeiben, és ugyanakkor megnő a zsírszövetbe történő behatolás.

Naponta 2-3 liter vizet kell inni, hogy megkönnyítse az intersticiális folyadékok kiszivárgását. Javasoljuk, hogy ezt a kezelést 2-3 nappal kezdje meg, és másnap folytassa.

A kezelés napján zuhanyozhat vagy fürödhet. Bőrének mentesnek kell lennie minden sminktől, testápolótól, krémektől.

Ha nagyon vastag és sűrű a szőrzet a kezelendő területeken, kérjük, borotválja le a kezelést megelőzően.

Feltétlenül beszélje meg kórtörténetét és gyógyszereit a kezelővel.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre