Érkezelés DEKA MOTUS lézerrel

Beautiful legs e1517535862212 cmscrop

Lézeres érkezelés

Az esztétikailag zavaró seprűvénák, tágult erek kezelésénél az erek elzárására törekszünk. Ennek egyik kíméletes, de hatékony módja a lézeres érkezelés, amikor a lézerfény az erekben lévő hemoglobinban nyelődik el, és a kialakult hőhatás az erek elzáródását okozza.

DEKA MOTUS érkezelés

A DEKA ND:YAG lézer  használatával precízen célozzuk meg a a kis ereket. A bennük levő vörösvértestek  hemoglobin tartalma nyeli el a lézer fényét, felmelegszik,  az erek elzáródnak,  megszűnik bennük a keringés. A DEKA MOTUS lézer beállításai lehetőséget adnak mind a kék, mind a piros, elváltozások kezelésére, precíz beállítási lehetőségei teszik lehetővé a különböző méretű és színű elváltozások optimális kezelését.

A kezelést követően az erek kipirulása és duzzanata gyakran fordul elő, a végeredmény akkor látható, amikor szervezetünk a területről az erek színezettségét okozó , a lézer által sértett haemoglobinok elszállítását elvégzi. 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre