Izzadásgátlás botox kezeléssel

Honalj izzadasgatlas

Sok ember életét, mindennapjait keseríti meg a fokozott, túlzott izzadás, aminek hátterében nem betegség áll (amit természetesen a kezelés megkezdése előtt ki kell zárni).

A kellemetlen izzadságfoltok  és velejárói akár a munkában, akár a társági életben is sok kellemetlenséget okozhatnak. A jelentős izzadást  sokszor egy jól megválasztott dezodor sem szünteti meg.

Mi a megoldás túlzott izzadás esetén?

Amennyiben a fokozott izzadás hátterében nem kezelendő betegség áll (pajzsmirigybetegség, hormonális elváltozások stb.) ,  helyi injekciós kezeléssel gátolhatjuk a verejtékmirigyek túlműködését.

A kezelést Dysport injekcióval végezzük, amelynek hatóanyaga ( Botulinum A toxin) gátolja a verejtékmirigyek működését, így minimálisra csökkentve az izzadást.

Kezelés utáni teendők

Valódi „ebédidős kezelés” , a kezelést követően folytathatja mindennapi tevékenységét.

A kezelést követő napon  kerülendő a dezodor használata, a terület masszírozása, és a sporttevékenység.

Mi a kezelés várható eredménye?

A hatás a kezelést követő napokban fokozatosan alakul ki, teljes hatás elérése  2 héten belül várható. Ekkor a kezelt terület izzadékonysága 80-100 %-kal csökken.

A hatás tartóssága egyénfüggő, általában 9-12 hónapig tart. Ezt követően a verejtékezés visszaáll (eredeti állapotnál sosem rosszabb mértékűre) , ilyenkor a botox kezelés megismételhető.

Hónalj izzadásgátlás injekcióval

A kezelés előtt szükséges a terület szőrtelenítése ( borotva), valamint az izzadásgátló készítmények mellőzése egy napig.

Meghatározzuk a kezelendő terület határvonalait , bejelöljük az injekciós pontokat (pl. hónaljanként 10-15 pont) , és a szükséges anyagmennyiséget.

Ezt követően  az érintett területre mikrotű segítségével szinte fájdalommentesen juttatjuk be a  hatóanyagot.

Az eljárás gyors,rendkívül látványos, szinte fájdalommentes, és a világszerte végzett hatalmas számú kezelés tapasztalatai alapján biztonságos.

Izzadásgátlás talpon

A kezelt területet Lidocain injekcióval érzéstelenítjük, így a botulinum toxin bejuttatása fájdalmatlan. 

Hatására megszűnik/nagy mértékben csökken a talpi területek izzadása, a kellemetlen szag.

A talp Lidocainos érzéstelenítése miatt a kezelést követően várakoznia kell a rendelőben, hogy a láb zsibbadása szűnjön, a biztonságos járás miatt.

 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre