Z Wave Pro orvosesztétikai lökéshullám kezelés

Zwavw1 cmscrop

A Z Wave Pro a Zimmer esztétikai gépe, ami nagy energiájú radiális impulzussal és dolgozik.

Nagy energiájú impulzusok nyomást gyakorolnak a szövetekre, és megbontják a molekulák rácsszerkezetét. A szakítóhullám pedig  a zsírszerkezetek destabilizálódását váltja ki.

A Zimmer Z Wave Pro erős hanghullámokat juttat a célterületbe, ahol sugárirányban eloszlik, így fokozva a kezelés hatékonyságát. A szövetek reakciója képpen növekszik a metabolikus aktivitás, a nyirok és vérkeringés fokozódik.

Mire használjuk a Z-Wave kezelést ? 

A Z Wave önmagában cellulit kezelésre is kiválóan alkalmazható, ugyanakkor nagy jelentősége van az egyéb testformáló kezelések eredményességének javításában is.

Cellulit

Önmagában a cellulit kezelésére első vonalban választandó kezelés. Simítja a cellulites bőrt, kúraszerű alkalmazástól várható kielégítő esztétikai eredmény.

Z-Wave eredményfokozás testkezeléseknél

Mivel a Z-Wave a nemzetközi tanulmányok és ajánlások szerint jelentősen javítják egyéb testformáló kezelések eredményességét, ezért kezeléseink közül több esetben a kezelésbe beépítésre került, más kezeléseknél (pl injekciós zsírbontás) kiegészítésképpen ajánljuk, egyidőben a kezeléssel, hiszen így tovább növelhetjük a kezelési hatékonyságot.

A képen egy cryolipolízist követő eredmény látható. A cryolipolízist követően az egyik oldalon csak kézi masszázst alkalmaztak, a másik oldalon z-Wave radialis impulzuskezelést. A kezelés jelentősen fokozta a cryolipolízis eredményességét! 

Img 6847

Zsírleszívást követően.

A Z-wave kezelés kiváló kiegészítése a bőrfelszín egyenletlenségének megszüntetésére, például zsírleszívást követően.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre