ENDOLIFT ® lézeres zsíroldás, feszesítés, narancsbőr kezelés

C2ca4186 d277 4ed2 9b7e 68260050f820 cmscrop

Az ENDOLIFT® egy kombinált lézeres alkalmazás, amely egy kezelés során képes a bőr feszesítésére, a zsírlerakódások oldására, vagy a narancsbőr kezelésére.

Önmagában, vagy egyéb kezelésekkel kombinálva kiváló lehetőséget jelent a hatékony, műtét nélküli testkezelésekhez. Biztonságos minimál invazív eljárás, hatása tartós.

Az Endolift lézeres kezelés egyszer használatos mikro optikai szállal történik, amely könnyen bejuttatható a bőr alá. Mikrocsatornákat hozunk létre, amelyek fényútként működnek a bőrben, lehetővé téve az eszköz számára, hogy hatékonyabban továbbítsa a lézerenergiát a testben. 

Endolift testkezelések

  • A hasi bőr lazasága, kis mértékű zsírfelesleg eltávolítása (ideális terhesség után)
  • Fenék feszesítése
  • Belső comb bőrfeszesítés és zsírbontás
  • Csípő zsírbontás, feszesítés
  • Karok belső felszínének bőrfeszesítése és zsírbontása
  • Cellulit fenékre és combra
  • Térdek zsírlerakódás és bőrfeszesítés

Az ENDOLIFT kezelés alkalmazása után lipolízis következik be, és a megereszkedett zsírszövet eltűnik. A kezelés területén megindul a kollagénképződés, vagyis a bőr önmegújulási folyamata. Az extracelluláris mátrix metabolikus funkciói aktiválódnak. A lokalizált felesleges zsírszövet csökken, a bőr feszesedik, javulnak a kontúrok.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre