ENDOLIFT alsó szemhéjkezelés

Endolift alsó szemhéjkezelés

Az Endolift alsó szemhéjkezelés célzottan javítja a szem körüli terület bőrének feszességét és megjelenését. Ez a nem invazív eljárás a legújabb technológiát alkalmazza a kollagénstimuláció és a bőrfeszesítés terén.

Az Endolift lézeres kezelés során vékony, fiberoptikás steril szálat használunk, amelyet a bőr alá vezetünk, így juttatva a lézer energiáját a megfelelő rétegbe a bőr felszíni sérülése nélkül. A lézerenergia irányítottan stimulálja a bőr alatti kötőszövetet, melynek hatására növekszik a kollagén termelődése. Ez a folyamat segít visszaállítani a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését.

Az Endolift alsó szemhéjkezelés számos előnnyel jár. Elsősorban minimálisan invazív eljárás, amelyet helyi érzéstelenítésben végezünk, így a a kezelés fájdalommal nem jár. Az eljárás gyors és hatékony, és általában kevés időt vesz igénybe, ezért akár a munka után is elvégezhető.

Az ENDOLIFT szemhéjkezelés hatása

Az Endolift kezelés részeredménye már azonnal is látható de a hatás kiteljesülése 3-4 hónap alatt várható, a kezelt terület megjelenése folyamatos javulást mutat. A bőr feszesebbé válik, az áttetszőség miatti elszíneződés csökken, a ráncok és finom vonalak csökkennek, javul a szem alatti „táska” megjelenése, és a szemek körüli terület fiatalosabb megjelenést nyer.

Az eredmények tartósnak tekinthetők.

Az Endolift kezelés általában biztonságos és minimális a szövődmények kockázata. A kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.

Szükség esetén egyéb kezelésekkel való kombinációt javasolunk. Gyakran DEKA DOT lézeres kezeléssel, vagy bőrminőség javító mezoterápiás kezelésekkel kombináljuk.

A szemhéjkezelés utáni teendők

A szemhéjak Endolift kezelését követően a szemhéjak duzzanatára számíthatunk, ami néhány napig is eltarthat. Fontos a fényvédelem, fényvédő krémek szabályos használata, hogy elkerülhessük az esetleges pigmentelváltozásokat.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre