Arc és ajak hyaluronsavas volumenkorrekció és kontúrozás

Hyaluronsavas feltoltes

Kata, alábbi bemutatókezelésünk arca alapvetően is fiatal és gyönyörű volt.  Mégis úgy döntött, hogy belevág ebbe a kezelésbe, és  ennek okát meg is osztotta velünk, hozzájárulva a közzétételéhez, amit itt is köszönünk neki.

Mi volt az ok és  miért ezt a kezelést választottuk?  Hogyan találkoztunk Katával?  

Olvassa el itt  KATA TÖRTÉNETÉT:    

Kata2

Hyaluronsavas volumenkorrekció, kontúrozás

A kezelés során egy nagy mértékű fogyást követő változások helyreállítása voltt a célunk.

Hyaluronssvas volumenkorrekcióval visszaállíthatjuk az arc fiatalosan lágy ívét, megszüntethetjük az arc beesettségét, pótolhatjuk egy nagyobb mértékű fogyás, vagy az idő múlása miatt törvényszerűen kialakulú volumenhiányokat, amelyek az arc kontúrjának megváltozását okozzák.

Az arc beesettsége, megereszkedettsége a volumenvesztés következménye volt, a szem alatti árok volumenhiánya miatt a szem táskásabbnak, fáradtabbnak látszott. 

A dús, eredendően is gyönyörű formájú ajak asszimetrikusnak látszott,  az állcsúcs és az ajak feletti volumenhiány miatt nem jó pozícióban volt, emiatt nem mutatta a tökéletes arányait. 

A hyaluronsvas feltöltést 2 lépésben végeztük el, hogy a lehető legtermészetesebb hatást érjük el, visszaépítve az „eredeti” állapotot.

Az alábbi képek a kezelés előtt, és a második kezelést követően készültek.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre