Arcfiatalítás feltöltéssel

állív kontúrozás

Az arc fiatalosságát látványosan állíthatjuk helyre feltöltő kezelésekkel, ha a beesettséget, megereszkedést és a kialakuló ráncokat a volumenhiány okozza.

Sokszor tapasztaljuk, hogy az idő múlásával az arcon megjelenő árnyékok, beesettségek egyre szembetűnőbbek a fényképeken, bizonyos megvilágításokban, és előbb-utóbb már tökéletes sminkkel sem fedhetőek.

A változások a kor előrehaladtával lezajló természetes folymatoknak köszönhetőek, az eleinte diszkrét jelek egyre erőteljesebbé válnak, és a fiatalon lágyabb arcvonások szögletesebbek lesznek, az arc temészetes finom ívei megszűnnek.

Tévedés, hogy ezekbe a folyamatokba beavatkozni az arc természetességének elvesztésével jár. Amikor az arcfiatalítás feltöltéssel történik, a cél az elveszett volumen pótlása, ezáltal helyreállítjuk az évekkel ezelőtti arcformát, gondosan ügyelve arra, hogy az arcvonásokat ne változtassuk meg.

A feltöltéssel végzett arcfiatalítás során lehetőség van az anyagok kiválasztásával és a pontos diagnisztikát követő bejuttatási technikával teljesen egyedi beavatkozást végezni, így minden egyes kezelés más, az archoz, a problémához igazodik, ezáltal egyenkezelésről sosem beszélhetünk.

Műtét nélküli feltöltéssel végzett arcfiatalításhoz választhatjuk a hyaluronsavas feltöltést és a Radiesse® ránctalanítás is, vagy akár ezek kombinációját.

Alábbi képeken néhány „modellkezelésünket” mutatjuk be.

A képek a kezelést megelőzően, és közvetlenül a kezelés után készültek. ( A képekre kattintva további fotókat és az adott kezelés leírását is megtalálja)

Látható, hogy az alábbi kezelések esetében az arcfiatalítás különböző problémák megoldásából állt, mivel a volumenvesztés nem egységes területen következett be, a megoldandó következményes problémák sem egyformák, valamint az is, hogy már fiatalon is megjelenhetnek diszkrét jelek amik zavaróak lehetnek, és ezek megoldása is lehetséges diszkrét változást adó kezeléssel.

Arcfiatalítás hyaluronsavas feltöltéssel

Az alábbi kezeléseink hyaluronsavas feltöltéssel történtek. A hyaluronsav kiválasztása és felhasznált mennyisége minden kezelés esetében eltérő, hogy a lehető legoptimálisabb eredményt érjük el a feltöltéssel a lehető legkevesebb anyag injektálásával. 

A kezelések leírásait és további fotókat a képekre kattintva nézhet meg)

A kezelések Teosyal,  Belotero, Yvoire termékcsaládok különböző termékeivel és kombinációival történtek.

Az orca volumenhiánya az arc beesettségét okozta főképp az alsó szemhéj alatti területen, az arc megereszkedett. Hyaluronsavas feltöltéssel korrigáltuk a problémás területeket, az ajak fiatalítását diszkrét hyaluronsavas ajakfeltöltéssel oldottuk meg.

Arcfiatalitas kombinalt kezelessel

Már fiatalon is megjelenhet a volumenhiány. Diszkrét, mégis látványos változást érhetünk el, lágyítva az arc kontúrját az arc ismét visszanyeri fiatal megjelenését.

Hyaluronsavas arcfiatalitas2

A mély ráncok megjelenéséért nem csupán a ráncokban jelentkező térfogathiány a felelős, hanem az orca „megfogyatkozása” miatt a szövetek a ráncra borulnak, sokkal mélyebbnek mutatva azt. Jelentős térfogatvesztés alakulhat ki az ál területén is, aminek pótlása és ajak diszkrét hyaluronsavas töltése a fiatalosabb megjelenést teszi lehetővé anélkül, hogy megváltoznának az eredeti vonások.

Arcfeltoltes3

Ha az arc úgy kívánja, hyaluronsavas feltöltéssel végzett „arcszobrászatot” végzünk, de a cél itt is az évekkel ezelőtti arcforma helyreállítása, nem változtatunk a vonásokon.

Arcfeltoltes eredmenykep

Arcfiatalítás Radiesse feltöltéssel

 Radiesse® feltöltéssel nem csak azonnal látható térfogatpótlást végzünk, hanem a hatóanyag segítségével a bőr tartós megújulását is előidézzük, lelassítva az öregedési folyamatokat.

Radiesse® feltöltéssel végzett kezeléseink esetében több esetben történt hyaluronsavas feltöltéssel végzett kombináció, illetve ajakfetöltést bizonyos kezeléseknél hyaluronsavval végeztünk, hiszen a volumen csökkenése nem csak az orca és ál részeken, de az ajkakban is mutatkozik.

Radiesse feltöltéssel pótoltuk a megjelenő volumenhiányokat,  simítottunk a kialakuló ráncokon, lágyítottuk az arc kontúrját, emellett a Radiesse® hatását kihasználva elvégeztük az arc bőrének tartós megújítását.

Arcfeltoltes4

Fiatalon is megjelenhetnek diszkrét jelek, amikor érdemes az arc fokozatosan változó kontúrjainak visszaállítása mellett  időben későbbre tolni az öregedési folyamatokat, kihasználva a Radiese® által biztosított lehetőségeket.

Arcfeltoltes7

Van, amikor a kezelendő problémák a Radiesse® és hyaluronsavas feltöltés kombinációját igénylik az optimális eredmény érdekében.

Arcfeltoltes6

Amikor a ráncokra koncetrálunk, nem gondoljuk, hogy a hiány nem a ráncok területén van, hanem az arc „ráborulása” miatt önálló kezelése nem oldja meg a problémát.

Arcfeltoltes8

Arcfiatalítás saját zsír feltöltéssel

Saját zsír feltöltése ma már műtét nélküli beavatkozásként is elvégezhető a kíméletes, szabadalmazott Goisis microfat rendszer segítségével, amikor az arc beesettségét, volumenhiányát, a ráncok mélységét idegen anyagok bejuttatása nélkül végezzük.

Az eljárásról részletesen itt olvashat: Goisis microfat saját zsír feltöltés

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre